danes grem kupit jagode.Zanima me,kako jih zamrznete?Jih zmiksate,cukrate?
Bernarda
danes grem kupit jagode.Zanima me,kako jih zamrznete?Jih zmiksate,cukrate?
Bernarda
1. jul 2006 17:03
Jaz vse sadje operem, očistim če je kaj očistit, večje sadje narežem na manjše kose ( jagode pustim cele, saj nikoli ne kupujem tistih največjh), naložim ves pladenj za zamrzovanje in počakam da zmrznejo. Potem jih naložim v vrečke in zavarim.Ta način mi je všeč predvsem zeto, kerkoščki med sboj niso zlepljeni in lahko uporabim poljubno količino sadja. Največkrat ga uporabljam za sladoled. Aki
1. jul 2006 17:44
Jaz pa jih dam v posodice in zalijem z malo sladkane vode (zavrem vodo in sladkor, prelijem ohlajeno). So potem bolj polnega okusa. LP, Stanka
1. jul 2006 18:54
Jih samo zmečkam in nalijem v posodice za led, ko zamrznejo pa dam v vrečke. LP
1. jul 2006 19:03
bom kar vse troje poskusila,punce hvala Bernarda
1. jul 2006 19:31
Jagode zamrznem na pladnju, vsako posebej, potem pa jih zamrznjene nadevam v vrečke in jemljem, kolikor ppotrebujem. Mamamia mamamia
1. jul 2006 21:59
Tudi jaz jih zamrznem na pladnju, samo ko so na pol zamrznjene, jih povaljam v sladkorju in potem do konca zamrznem. Potem po odtajanju niso tako pocaste. KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni eklerji
Nevzhajana orehova potica