Pozdravljeni
Zanimajo me recepti, kateri vsebujejo rabarbaro, predvsem sladice.
keri15
Pozdravljeni
Zanimajo me recepti, kateri vsebujejo rabarbaro, predvsem sladice.
keri15
30. jun 2006 22:48
Na brzino si naredim maso za rolado (5 jajc - sneg, 5 žlic mele, 5 žlic cukra), dam po vrhu na cm narezano rabarbaro, ki jo še posebej cukram, in to je to. Ful dobro je mrzlo, fajn osveži. Poleg pa narediš rabarbarin kompot, haha. tumpika
1. jul 2006 11:05
Rabarbaro očistiš in narežeš na polubno velike kocke. Posebej skuhaš sladkorni sirup in ko nekaj časa vre, mu dodaš rabarbaro in to malo skuhaš, dodaš tudi limono ali pa samo sok, in ko je skoraj kuhano notri vliješ vanilijev ali smetanov puding. (puding mislim prašek za puding, ki ga zmešaš z 1 žlico sladkorja in 1 dcl mleka)To naj skupaj samo malo prevre in naliješ še vroče v servirne kozarce ali skodelice. Ko se ohladi, daš v hladilnik in pred porabo poljubno okrasiš. To je krasna sladica za tele vroče dni. Kyara
4. jul 2006 15:04
Pita z rabarbaro. Recept je iz ene od zadnjih revij Lisa čarovnije okusa. Pita ni nikogar pustila ravnodušnega. lp
5. jul 2006 7:34
Na tem linku si poglej burbonkin predlog. jaz uporabljam osnovnir ecept tudi za jagodičje. Se obnese. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4332 Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Palačinke z gobami in ajdovo kašo