2. jul 2006 22:26
krizanka22, ti pošljem na ZS vzorec prošnje, kot sem jih sama pisala in en model za CV, ki sem ga našla na internetu. Upam, da ti bo v pomoč. lp
2. jul 2006 22:26
krizanka22, ti pošljem na ZS vzorec prošnje, kot sem jih sama pisala in en model za CV, ki sem ga našla na internetu. Upam, da ti bo v pomoč. lp
11. jul 2006 22:13
Tudi mene je doleto pisanje prošnje. Našla sem razpis, ki me zanima in ker mislim, da je čas za menjavo, se bom prijavila. Tudi zato, da vidim, koliko sem vredna na trgu delovne sile. A je za sledeči zadevi potrebno napisati kaj posebnega: 1. izjava kandidata o nekaznovanosti, 2. izjava kandidata da ni v kazenskem postopku. Ima kdo s tem kaj izkušenj? Lp mimika
12. jul 2006 7:17
Ne, napišeš samo Izjavljan, da nisem v kazenskem postopku in da sem nekaznovana. In je. Sonja
12. jul 2006 7:24
to se napiše samo v primeru, če razpis to zahteva. Ponavadi je to v razpisih delovnih mest na sodiščih (tudi za administrativna dela). To pa vem, ker tudi jaz zelo spremljam razpise in pišem prošnje. Žal brezuspešno, glede na to, da pa imam stalno službo in želim samo menjavo, pa niti nisem preveč vstrajna. Sedaj pa delam šolo in mi jo plača firma pa sem "privezana" v tej firmi. LP smrkolina
12. jul 2006 8:17
Mimika, če je v razpisu napisano, da potrebuješ potrdilo o nekaznovanosti in da nisi v kazenskem postopku, moraš na lokalno sodišče po uradno potrdilo. Stane ca. 700 SIT in ga moraš počakat par dni. Vsaj v naši občini je tako. LP, Staša
12. jul 2006 9:22
Stasafrank, imaš prav sicer, ampak v tem razpisu je tako: "izpis iz kazenske evidence (izda Ministrstvo za pravosodje) oz. izjava kandidata o nekaznovanosti, potrdilo pristojnega sodišča da kandidat ni v kazenskem postopku oz. izjava kandidata da ni v kazenskem postopku" Izjavi torej zadoščata. Potem bom pač napisala os. podatke in omenjena izjava. mimika
12. jul 2006 10:57
DA lastnoročna izjava zadošča, preverjeno. ANJA
25. jul 2008 16:46
Pri sklepanju pogodbe o zaposlitvi lahko delodajalec preizkusi znanja oziroma sposobnosti kandidatov za opravljanje dela na delovnem mestu, za katerega se sklepa pogodba o zaposlitvi. Ali mogoče, kdo ve koliko časa lahko traja ta preizkus, da ne bi izpadel kot delo na črno. V mislih imam 3dnevni preizkus, dogovor delodajalec -delavec, kateri v primeru da mu delo ne "leži" odstopi od dela. Najlepša hvala za odgovore, Veri
25. jul 2008 17:36
Če nima lastnosti delovnega razmerja in ne traja 8 ur, potem lahko traja 3 dni. Vendar je meni po logiki preveč. Če pride zjutraj z ostalimi delavci in gre z ostalimi delavci, komu gre vrednost, ki jo je ustvaril..
Omenjeno znanje in sposobnosti sta namenjena predvsem obliki, ki se izvede s testi, uporabnimi nalogami, pogovoru.
Praviloma je preizkusna doba čas, v katerem se ve, ali je delavec primeren, ali ni primeren. Je pa treba OPRAVLJENO delo vedno plačati.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki greh
Mandljeva juha ajoblanco