11. sep 2006 14:02
lahko pomagam, so tudi po črkah, mere so malce drugačne ne čisto take kot tvoje, je pa več razredov... p
11. sep 2006 14:02
lahko pomagam, so tudi po črkah, mere so malce drugačne ne čisto take kot tvoje, je pa več razredov... p
11. sep 2006 14:04
Modern Sizes Size Mass Very Large (XL) Greater than 73g Large (L) 63g-73g Medium (M) 53g-63g Small (S) less than 53g Traditional Sizes Size Mass Size 0 Greater than 75g Size 1 70g-75g Size 2 65g-70g Size 3 60g-65g Size 4 55g-60g Size 5 50g-55g Size 6 45g-50g Size 7 less than 45g Veselo kopirano iz Wikipedie. jass
11. sep 2006 14:09
jade daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to je bilo mišljeno, kar nadaljuj... lp, m
11. sep 2006 14:43
A Jade ali jaz??? jass
11. sep 2006 14:49
ups jass, se opravičujem... se vidi da sem danes out - ponedeljek pač:) kar nadaljuj
11. sep 2006 14:51
Bom, samo da pridem domov in se kaj hudega spomnim. Nič se ne rabiš opravičevat saj sem vedela, da jaz. jass Sporočilo je spremenil(a) jass dne 11. sep 2006 14:52:11
11. sep 2006 15:00
Jade nič jajca ne tehta gre lepo v kurnik pobere in uporabi. jade
11. sep 2006 15:03
jade, znajdi se:) če se ne bi jass oglasila bi sedaj ti lahko postavila vprašanje ko sem bila slepa za avtorja pravilnega odgovora...
13. sep 2006 16:51
Ali bo kaj ali nič. čakam novo vprašanje. Lp Saša Mir in dobro!
14. sep 2006 20:41
Čakamo... AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečina juha in krekerji iz polente
Hačapuri - gruzijski kruh