9. sep 2006 19:20
Nisem še zadovoljna ... Zanimajo me IMENA umetnih sladil. Atina
9. sep 2006 19:20
Nisem še zadovoljna ... Zanimajo me IMENA umetnih sladil. Atina
9. sep 2006 19:37
Natrijev ciklamat, natrijev higrogenkarbonat, ....... ali Merkatorjevo sladilo, natreen, huxol, diamond, .... tajkec
9. sep 2006 19:41
Natrijev hidrogenkarbonat je soda bikarbona in nikakor ni sladka! Natreen ipd. pa ni sladilo, je komercialno ime. Atina
9. sep 2006 19:51
Saharin,aspartam,acesulfam K,sukraloza,alitam,ciklamat,xylitol,sorbitol,manitol-več se jih pa ne spomnim. Bernarda Sporočilo je spremenil(a) terlikar 1 dne 09. sep 2006 19:59:09
9. sep 2006 19:58
Še eden ... Lahko pogledate na zavitek žvečilnih, npr. Atina
9. sep 2006 19:59
Atina,sem šla pogledat in popravila. Bernarda
9. sep 2006 20:03
Jedilni sladkor ali saharoza Vrste: - Monosaharidi * fruktoza * glukoza * galaktoza - Disaharidi * saharoza * maltoza * laktoza - Polisaharidi * amiloza (škrob) * amilopektin (škrob) * dekstrin * celuloza in hemiceluloza * pektin * glikogen Umetna sladila: ciklamat, saharin, aspartam, acesulfam, sucralose, neotame, potassium ali sladin, sladicin, diekal, nutrasweet, trendy, diamant
9. sep 2006 20:14
Majamarko, malce si bila prepozna. Terlikar 1 je dopolnila odgovor, zato čakamo vprašanje. Bernarda, izvoli! Atina
9. sep 2006 20:20
Naštejte vsaj 5 živil,ki so izredno bogata z kalijem! Bernarda
9. sep 2006 20:40
Od surove zelenjave ga imata največ krompir in paradižnik, sadje - zlasti banane, citrusi, avokado in melone ter pusto meso, ribe, fižol in oreški. kattiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burito palačinke z lososom
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )