6. mar 2018 14:34
...svinjsko ribo?
6. mar 2018 14:34
...svinjsko ribo?
6. mar 2018 14:39
marjja, jst tud
6. mar 2018 15:35
točno
Marija, postavi novo vprašanje, prosim!
7. mar 2018 6:13
Ojej, kot veste, nisem kuharska mojstrica, slučajno sem tole čveknila zraven, tako da z veseljem prepuščam štafeto strokovnjakinjam, jaz bom pa tiho odslej. Kot sem nekako zasledila, veljajo samo kuharske uganke, pa še tam si hitro kregan, če ...
Kar izvolite, drage dame, se opravičujem.
7. mar 2018 8:51
A dej no dej Pa menda se ne sekiraš, kadar se virtualni liki slučajno kaj usajamo...
Tudi jaz nisem kuharska mojstrica, pa se potrudim in nekaj uganki podobnega spackam, če sem že na vrsti. Tko da, marjja- korajža velja! Čakamo
7. mar 2018 9:34
marjja je napisal/a: |
Ojej, kot veste, nisem kuharska mojstrica, slučajno sem tole čveknila zraven, tako da z veseljem prepuščam štafeto strokovnjakinjam, jaz bom pa tiho odslej. Kot sem nekako zasledila, veljajo samo kuharske uganke, pa še tam si hitro kregan, če ...
Kar izvolite, drage dame, se opravičujem. marjja
|
ne jemlji resno virtuale ... jaz sem se že kdaj naučila, da moram smajleke za režanje pripopat, da razumejo, ko se hecam
če bi ocenjevali vprašanja po brezveznosti, bi bilo moje na prvem mestu
poskusi me premagati
8. mar 2018 13:20
No, sem se spomnila nekaj:
Kaj je to ZIMIKA? (naglas je na drugem I)
8. mar 2018 13:26
Nekaj, kar je podobno pituralki, se mi zdi.
8. mar 2018 13:30
Ne da je podobno, ampak je pituralka, zimika je njeno prleško ime, sem hotela dodati še podvprašanje, pa je rimljanka pohitela.
Kar nadaljuj, prosim.
http://www.rast-bs.si/katalog/sadne-sadike/hr
8. mar 2018 15:24
Si bom vseeno drznila dati podvprašanje:
V Prlekiji je bila včasih zimika uporabljena "nekulinarično". Kako?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira