1. apr 2011 21:26
Nula. Tri minus dva minus ena je nula. Niti ni tko težko vprašanje. Kaj drugega pa res ne vem. za prvi april. janko1
1. apr 2011 21:26
Nula. Tri minus dva minus ena je nula. Niti ni tko težko vprašanje. Kaj drugega pa res ne vem. za prvi april. janko1neznan uporabnik
2. apr 2011 7:31
Hehe, Janko1, ni matematična.
Je konkretno kulinarično vprašanje. Lahko ga zapišem tudi 3:2:1.
?
japaja
2. apr 2011 7:41
Aha, 3 dele surovine A, dva dela surovine B in en del surovine C zmešamo in to je to. Narejeno takoj. Recept zapisan v matematični obliki. za drugi april. janko1 Sporočilo je spremenil(a) janko1 dne 02. 2011 07:42neznan uporabnik
2. apr 2011 7:54
Jutri, 3.aprila ga bom pa v 3,2,1 obliki zapisala
Ne vem, ne vem, Janko...a si prepričan, da je 3 dele surovine A? Kaj pa če je B?
japaja
2. apr 2011 8:38
To je masa za krhke piškote ali jabolčno pito. :)
tulkaneznan uporabnik
2. apr 2011 8:51
Tulka, !
Zdaj pa samo še povej, česa 3...2..1?
Je to moka, voda, jajce? Ali kaj drugega?
In zakaj ga je treba izdelati ( Nola bi rekla spacati..) na endvatri?
japaja
2. apr 2011 10:49
3 dele moke, 2 dela masla oz margarine, 1 del sladkorja. Res pa je da je recept tako enostaven, da ga tudi spečemo na en dva tri...
Lp Saša
Mir in dobro!neznan uporabnik
2. apr 2011 11:19
Ja, spečemo ga na endvatri. Ampak zakaj ga moramo zamesiti na endvatri?
Ampak tale bo pa težka, obe imata prav. In Tulka in Venturini
No, tista, ki pove, zakaj je treba zelo na hitro spacati to testo, tista dobi štafeto
japaja
2. apr 2011 16:20
Na hitro je treba zadevo spacati, da se maščoba ne segreje od obdevanja mase! Vikica sedi, pet.
2. apr 2011 16:21
se strinjam z vikico
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Curry riž s tofujem
Bučni pire iz rumene buče