22. jan 2011 8:17
Pravzaprav so ga skoraj flambirali - seveda brez žlahtnega alkohola.
peter
22. jan 2011 8:17
Pravzaprav so ga skoraj flambirali - seveda brez žlahtnega alkohola.
peter
22. jan 2011 8:39
Pravzaprav manjka samo še ime (priimkov takrat še niso poznali, to je kasnejša iznajdba), da pa lastnik slavnega sredinca ni končal kot flambirani čevapčič bi se imel zahvalit svoji iznajdljivosti (papež Urban je vseeno zahteval podpeko) in prijateljem. Ampak sredinconosec je, ko ga je inkvizicija natepla po senci, vseeno z tem sredincem potrkal po zemlji in rekel slavne besede " in vendar se giblje". To pa je karakterin ponos, a? Želim vam lep vikend. janko1
22. jan 2011 10:58
No, priimek je, tako kot večina prebivalcev v tistih časih v njegovih krajih imel. Govorimo vendar o 16. in 17.stoletju. Podedoval ga je po očetu Vicenzu.
nola
22. jan 2011 11:03
Jasno: Leonardo (di Caprio, seveda)
Cilaneznan uporabnik
22. jan 2011 14:29
Lepo vas prosim, NE ŠE pravilno odgovoriti!?
Dejte v tem stilu naprej, tole je daleč bolj zabavno in poučno kot preveč brzinski pravilni odgovori
japaja
22. jan 2011 14:38
japaja je napisal/a: |
Lepo vas prosim, NE ŠE pravilno odgovoriti!?
Dejte v tem stilu naprej, tole je daleč bolj zabavno in poučno kot preveč brzinski pravilni odgovori
|
Velika fenica Queens, mi ob misli nanj redno pride na misel tale komad.
Vanja
22. jan 2011 15:23
...in z Michelangelom ju družita datum in ura...
lp
mzm
22. jan 2011 17:46
In stolp iz njegovega rojstnega mesta je znan po vsem svetu zaradi....
peter
22. jan 2011 18:32
Tole je pa že postalo podobno Naši zgodbici
Blanchy
22. jan 2011 18:51
Blanchy je napisal/a: |
Tole je pa že postalo podobno Naši zgodbici
|
...prav posebne lege...
peter
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Jabolčna pita s kokosom