8. feb 2018 11:22
Ne boš verjela ampak ko sem bral tole tvoje klobasanje sem se nasmejal domala do solz :) :) kljub temu, da me žališ, daješ v nič in še kaj bi se našlo....res si boga in očitno si imela v življenju nekaj težkih travm, ki ti zdaj sekajo ven . Kajti toliko strupa je v tvojih besedah, da sem ga redko kdaj slišal od katerega človeka. Pri tem je zanimivo, da delaš takšne sodbe o meni ne da bi me sploh poznala tako, osebno...
Pa še to, pred kratkim no ja pred nekaj meseci si dejala, da z menoj nočeš imeti nobenega opravka več. Jaz sem se tega držal in nisem reagiral na tvoja modrovanja ampak ti si kaj kmalu zatem začela sikati na moje komentarje in drugo. Nisi načelna in ne moreš iz svoje kože, saj vem. Tudi tokrat se ne bi odzval ampak kar je preveč je preveč. Tudi si se kujavo napovedala umik s Kulinarike, no pa tudi tega se nisi držala. Seveda imaš vso pravico, da delaš in pišeš kar želiš ampak tvoja nenačelnost se kaže tudi v tem. Ker nenazadnje bi bilo človeštvo močno prikrajšano za tvoje umotvore zato in vem da čutiš močno potrebno po samodokazovanju , ki ga verjetno kje drugje težko dosegaš.
Ker spoštujem ta portal in vse člane in članice na njem sedaj zaključujem najino dopisovanje na tem mestu, ti pa kakor hočeš.
hedonist