13. jan 2018 13:53
Katarinči je napisal/a: | ||
mopsika Mimogrede, pod tvojim odgovorom se je oglasila elaphus, ki sicer ni postavila prvotnega vprašanja, je pa postavila podvprašanje ... drugi smo potem odgovarjali oziroma odgovorili v skladu z možnostjo natančnejše obrazložitve besede "suh" oziroma glede na možne različne pomene besede. Mopsika, v skladu s pravili igrice lahko samo Engie določi, kdo je pravilno odgovoril na njeno vprašanje in kdo bo torej nadaljeval in postavil novo vprašanje Katarinči
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 13. jan 2018 13:26 Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 13. jan 2018 13:28 Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 13. jan 2018 13:30 Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 13. jan 2018 13:38 |
Uh, globoko in skesano in ponižno in kar je še takih pridevnikov se in , ker sem tako butasta, da ne vem, kaj pomeni beseda "itvan" in, ko potem nekdo odgovori, in si mislim, da ima to v malem prstu pa potem želim še mal dodatne razlage (matr, zahtevna sem do podna in nazaj), vidim, da sem dregnila naravnost vragu v župo. Najraje bi tukajle napisala: "Tako, da veste, ne grem se več, ker ste tako grdi in ne pustite, da sem firbčna. " No, pa ne bom. Ker to, da sem firbčna in prosim za dodatno razlago stvari, ki jih ne vem in ne znam, me je že velikokrat potegnilo iz kakršnihkoli neprijetnosti. In bom firbčna še naprej. Kljub joku in stoku užaljenih veličin.
lp
P.s. Matr, sem pozabljiva - hvala vsem, ki ste bili tako prijazni in mi pomagali razširiti obzorje.
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 13. jan 2018 13:56