7. jan 2018 12:46
Elaphus, saj vendar živimo v svobodni deželi, nimaš se mi kaj opravičevati. Jaz pravzaprav tebe pogrešam, večkrat kaj napiši. Tale zadnji post mi je pa še dodatno dal misliti. Lep dan še naprej!
7. jan 2018 12:46
Elaphus, saj vendar živimo v svobodni deželi, nimaš se mi kaj opravičevati. Jaz pravzaprav tebe pogrešam, večkrat kaj napiši. Tale zadnji post mi je pa še dodatno dal misliti. Lep dan še naprej!
7. jan 2018 21:29
Tole mislim, da ne bo težko. Googlanje dovoljeno. Na vsaki steklenici ene določene zeliščne pijače je oznaka D.O.M. Kako se pijača imenuje in kaj kratica pomeni?
8. jan 2018 10:16
da lahko pijes samo doma?
8. jan 2018 12:46
Deo optimo maximo - latinsko, "najvecjemu, najboljsemu Bogu"
Menda pa je tudi okrajsava za 2,5-Dimethoxy-4-Methylamphetamin
Vir: Google
8. jan 2018 16:25
Kratica je pravilno razložena, še ime pijače potrebujemo da bo odgovor pravilen.
8. jan 2018 20:46
Niti slučajno ne bi vedela, alkohola ne uživam in ne kupujem. Bom pa ugibala - Jägermeister? Mogoče pelinkovec?
9. jan 2018 9:56
mogoče brin? sem pa pri brskanju našla šipkovo žganje, nisem vedela, da obstaja, poznam le čaj
9. jan 2018 10:43
Bénédictine - francoski zeliščni liker.
(Vir: Wikipedia.)
9. jan 2018 12:00
to pa po moje sploh ni slabo :), buhvej, če bi mojo angino odgnal....
9. jan 2018 12:16
Morda angine čist prec ne bi odgnalo, se pa ziher ne bi več sekirala, da te grlo boli
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči