neznan uporabnik
6. feb 2011 19:40
In če to zadevo poješ dol in ti slučajno želodca ne zlima skup, se zna zgoditi, da nekje tam, kjer hrbet izgubi dobro ime, balončke napihuješ.. (so tudi strašili starejši ljudje)
japajaneznan uporabnik
In če to zadevo poješ dol in ti slučajno želodca ne zlima skup, se zna zgoditi, da nekje tam, kjer hrbet izgubi dobro ime, balončke napihuješ.. (so tudi strašili starejši ljudje)
japaja
In vrle multinacionalke obljubljajo ravno pravi pH za antikaries...
peter
6. feb 2011 19:41
japaja je napisal/a: |
|
Poznam primer pogoste uporabe pincete za odstranjevanje zadeve ravno tam.
peterneznan uporabnik
6. feb 2011 19:43
Kaj, a je to res ali je le zastraševalni ukrep, ta pinceta, Ibiza?
japaja
6. feb 2011 21:25
Namesto z pinceto, bi bilo hitreje z krampom in pajsarjem janko1neznan uporabnik
7. feb 2011 8:07
Janko1, tebe je pa mal zaneslo, poravnaj
japaja
8. feb 2011 7:13
Res je, včasih sem zgleda, razbijalsko razpoložen in me zanaša. Ravnam. Zadevo imajo zelo radi prežvekovalci in toršice pod stoli in klopmi in še kdo na ulici ko pohodi packarijo. janko1
8. feb 2011 8:23
japaja je napisal/a: |
Kaj, a je to res ali je le zastraševalni ukrep, ta pinceta, Ibiza?
|
Res res, žena ima primer v ožji družini...dotična oseba tudi sama priznava postopek kot relevanten...
peter
8. feb 2011 10:13
Najbolj smešno pa je ,ko stojiš v banki ali na pošti v vrsti, se ozreš nazaj in opaziš, da cela vrsta prežvekuje. Pri tem pa se počutijo strašno pomembni, bljak.
8. feb 2011 10:37
Vikica, grdo že zgleda, ampak zadah pa popravi! sonciKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Skutna pita