20. jan 2011 21:05
Se ne strinjam, moj odgovor je le polovičen, torej se krog nadaljuje toliko časa, dokler ne dobimo odgovora na vprašanje: Kdo je to rekel?
rimljanka
20. jan 2011 21:05
Se ne strinjam, moj odgovor je le polovičen, torej se krog nadaljuje toliko časa, dokler ne dobimo odgovora na vprašanje: Kdo je to rekel?
rimljanka
21. jan 2011 8:13
Te zgodovinske besede (za tale igro) je izrekla teta Voula. Sem prebral na Kolosejevi strani. Filma pa do zdaj še nisem videl celega. Bo treba zadevo spremenit. janko1
21. jan 2011 13:32
Res je rekla Voula, ja.
Pa še nekaj o glavi družine
"Man is a head of the family, but the woman is a neck, which can turn a head on left or on right side..."
To pa JE rekla Maria, mama od Toule.
peter
21. jan 2011 13:46
...in je zavrtela svojega možička, da je Toulo napodil v turistično agencijo, hehehehe....
lp
cervus
21. jan 2011 13:51
Res nas vrtite! Priznam, včasih se res veliko bolje izide.
Mislim, da mora Janko1 nadaljevati, ane?
peter
21. jan 2011 17:40
Janko1, čakamo (jaz pa vesela, ker sem se, morda zanalašč, izognila zmagi).
rimljanka
21. jan 2011 17:52
No, pa probajmo. Čigav nesramno stegnjeni sredinec si lahko ogledate v Muzeju zgodovine znanosti v Firencah. janko1
21. jan 2011 18:04
Tale bo lahka. Ugledni lastnik sredinca je namreč posodil svoje ime bodočemu evropskemu satelitskemu sistemu navigacije (ki je zaenkrat še nedonošenček z vprašljivo usodo v hudo intenzivni oskrbi). (naj ugiba še kdo drug namesto mene :)))))) lp, proxima
21. jan 2011 19:34
Pa še astronom je bil baje ...(mislim da je pravi...)
peter
21. jan 2011 22:15
...in je imel ogromno srečo, da ni končal kot čevapčič (sem skušala vrinit noter nekaj kulinarike - na prvi strani tega foruma je navodilo, naj bi bilo v vsakem vprašanju nekaj kulinaričnega - če pa je že kaj kulinaričnega in sem spregledala - tist prst zgleda precej neapetitlih - se pa opravičujem )
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Veganski narezek z nachosi