18. jan 2018 8:55
Sam Mopsika se ne gre več, a veš, pa smo v resni zagati :)
18. jan 2018 8:55
Sam Mopsika se ne gre več, a veš, pa smo v resni zagati :)
18. jan 2018 9:15
Hedonist, dobra!
Mopsika se ziher ni zares skujala ampak le malo razjezila; jaz mislim, da bo kmalu zastavila novo vprašanje
18. jan 2018 9:27
še dobro, da ne vem za vaša leta ... drugače bi rekla, da ste vse v meni (šalim se)
18. jan 2018 9:32
Sej tud jaz menim, da bo Mopsika še sodelovala tukile sploh ker ni zapisala , da je za zmeri skregana :)
Sijasaja ne vem, ne vem, jaz bi bil bolj težko v meni mislim, z biološkega stališča :)
18. jan 2018 11:05
Moški mislijo, da je menopavza samo ženska zadeva. Moška menopavza se imenuje tudi andropavza. Tudi moškim začne že po 40.letu upadati hormon testosteron. Vse o tem ve naš dragi striček. In veliko se lahko prebere po raznih revijah, sliši na radiu.
18. jan 2018 12:17
Hedonist, ne glede na biološko stališče- eni smo v ...pavzi
Mopsika pa na pavzi, dokler ne zgrunta vprašanja:)
18. jan 2018 12:22
Kar sem napisala, sem napisala in prosim, če nadaljuje igro in postavi vprašanje Katarinči, ki je v bistvu odgovorila še bolj natančno, kot jaz.
18. jan 2018 16:31
naor je napisal/a: |
Moški mislijo, da je menopavza samo ženska zadeva. Moška menopavza se imenuje tudi andropavza. Tudi moškim začne že po 40.letu upadati hormon testosteron. Vse o tem ve naš dragi striček. In veliko se lahko prebere po raznih revijah, sliši na radiu.
naor
|
In v praksi doživi ...
lp
18. jan 2018 17:58
Ja itak.
19. jan 2018 10:39
Prov Mopsika sam ti si res bla prva pa bi bilo prov, da nadaljuješ in da nisi en špilfrderber :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Galette z zelenjavo
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem