Se gremo igrat?
25. mar 2013 10:28
Wau!
pirnica
26. mar 2013 12:16
ha-ha-ha, Trixi, tole nadaljevanje bo pa težka zadeva...
babka1951
28. mar 2013 19:05
Babka1951, če imaš čas in volji ti predajam štafeto.Doma imam obsedeno zdravstveno stanje....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
9. okt 2013 8:25
Dokler Babka1951 še študira vprašanje vskočim jaz z vprašanjem.A veste kakšen pripomoček pri pripravi,oziroma predpripravi ene jedi je spodaj na sliki.Kdor prvi ugane vabljen na to jed decembra...
Vrtejbenka
9. okt 2013 8:51
A je to igla iz konjske kosti, ki jo zapikavajo v pršut in vonjajo, če je ok?
LP, V.
9. okt 2013 8:53
A s to kostjo preverimo, kako je zrel pršut ob kosti, oz. koliko je suh?
rimljanka
9. okt 2013 10:52
Super..hitra odgovora in oba pravilna.To je konjska kost z katero prešpikamo pršut pri kosti ,na kosti ostane vonj,kaj se dogaja noter.Če se ne pravilno spumpa kriz iz plečeta,začne med zorenjem pršut pri kosti smrdet.Mi tega na zunaj ne vidimo in ne zavonjamo,dočim nam ta konjska privleče vonj iz notranjosti.Pri nas se je eno leto en pršut tako udišal.Ker je bilo še pravočasno odkrito,smo ga rešili.Kar smo seznanjeni ni boljše variante kot je ta kost.
Sedaj pa sta obe vabljeni decembra ko bomo ta dva lepotca načeli..kar sem rekla,sem rekla..
Vrtejbenka
9. okt 2013 12:30
Vrtejbenka je napisal/a: |
Sedaj pa sta obe vabljeni decembra ko bomo ta dva lepotca načeli..kar sem rekla,sem rekla.. Vrtejbenka |
Nikol ne veš...morda pa res prideva na kakšno feto, dve...
LP, V.
9. okt 2013 13:29
Ve kar pridete....ali z............ali pa kar z ,samo par dni prej javite..da še spečem,pa kakšno ,pa sigurno bo mož še kakšno dal,pa eno odprl,da bomo .
Ker je decembra ,si oblecite ...pa tople na noge...no,konec koncev bomo v kleti zakurili ,pa imate lahko tudi in ..rdeče pašejo decembru ker se uskladijo z in
Vrtejbenka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Ognjič |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Mini čokoladni hlebčki
Polnjene paprike