neznan uporabnik
29. avg 2010 8:52
Ker so ob sobotah ponavadi poroke in veliko svatov in ker je Elaphus tempirala to jed na soboto, bom rekla svatovsko zelje. Tratata. japajaneznan uporabnik
29. avg 2010 8:52
Ker so ob sobotah ponavadi poroke in veliko svatov in ker je Elaphus tempirala to jed na soboto, bom rekla svatovsko zelje. Tratata. japajaneznan uporabnik
29. avg 2010 15:32
In potem vse tiho je bilo... Dobro jutro!!! Pa ne mi rečt, da ti je pisker počil??!! (No ja, Rimljanka, saj lahko tudi ti odgovoriš?) japaja
29. avg 2010 19:47
- jaoj, ženskice izčvekajo vse, kar je treba in kar ni treba..... Ja, seveda, svatovsko zelje je to, japaja. Moram pa pripomniti, da imaš mal čudno pojmovanje veselih dogodkov - ločitev????? hm?????
Ja, smo ga delali v soboto, pa pobiksali - preveč mesa in premalo zelja - bo drugič bolje. Lonec ni počil, ampak je krasno prestal preizkušnjo. Ajd, japaja, da vidimo vprašanje!!!!!
lp
P.s. pozabila sem napisat - tisti tratata se je nanašal na Gučo - tam sem ga prvič jedla, piskri se pa vrstijo kot po tekočem traku - na vsake tri metre eden - glavna jed v času festivala al kako se temu zboru trubačev reče.
cervus
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 29. 2010 19:49neznan uporabnik
29. avg 2010 22:26
Ker je sezona koruze, bom danes začela pripravljati osvežilno pijačo iz koruzne moke. Končala jo bom pojutrišnjem. Kako se imenuje ta pijača? japaja
29. avg 2010 22:27
boza
nola
neznan uporabnik
29. avg 2010 22:32
Hehe, Nola, tole se mi zdi je pa brzinski rekord!!!! Izvoli nadaljevati! japaja
29. avg 2010 22:38
Evo, nekje na teh 334 straneh se že skriva vprašanje, katerega odgovor je BOZA. Čakamo na nolo...............
rimljanka
29. avg 2010 23:03
Ja, na strani 165!
lp
cervus
30. avg 2010 10:39
31. avgusta 1939 so v hotelu v Belfordu za mizo sedli trije možje.
Ta večerja je preobrnila francosko denarno politiko.
Jedilnik je bil takle:
- Polžja juha
- Kislo zelje s fazanom in ostrigami
- Limonina krema s flambiranimi češnjami
Kdo je avtor knjige, v kateri je ta dogodek opisan?
nola
30. avg 2010 11:24
Upam, da pride rešitev ravno na obletnico dogodka!
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno sladko zelje
Vanilijeve rolice