24. jul 2008 14:23
Elaphus je pa verjetno na dopustu Atina. Sej bo, samo malo je treba potrpet, he he he. LP! fakin712
24. jul 2008 14:23
Elaphus je pa verjetno na dopustu Atina. Sej bo, samo malo je treba potrpet, he he he. LP! fakin712
3. avg 2008 18:39
Se opravičujem, ampak nekako mi ni uspelo priti na internet zadnje čase.... verjetno je kriv tisti kamen, ki je namesto v morju pristal na moji glavi - ga je bolj privlačila, hehehe.....
Torej, tisti Atinin povzetek mi je prav všeč, kaj pravite? Tako ali tako sem mislila na omako iz bučk s kislo smetano... Atina, kar nadaljuj, prosim (če nisi seveda kje, kjer ni interneta - in upam tudi, da se ostale, sodelujoče pri tem odgovoru, strinjate!?)
LP
cervus
3. avg 2008 20:37
Opa, elaphus, pa nel, da si spet tam, kjer si doma?
rimljanka - zasebno mnenje
3. avg 2008 20:51
Sam za en popoldan. Toliko, da kulinariko pregledam......
Lp
cervus
4. avg 2008 13:19
O, a potem sem jaz na vrsti??? Malenkost počakajte, da se česa domislim. Atina
4. avg 2008 14:03
No, včeraj sem se mazala z izvlečkom ene rastline, ki v prevodu pomeni "svetlikajoča, grenka snov". Med drugim vsebuje tudi salicilno kislino (enako kot aspirin). Del rastline, ki ga uporabljajo za pripravek, mora biti star 4 leta. In kaj je tu kulinaričnega? Vrsta pripravka iz te rastline se uporablja kot zdravilni napitek. O kateri rastlini je govora? Upam, da tega še ni bilo ... Atina
4. avg 2008 15:12
Še ni bilo, atina...
rimljanka - zasebno mnenje
4. avg 2008 15:17
A je morda Aloe Vera,ta je nekam popularna za maze. ezoj
4. avg 2008 15:40
Ežoj, naslednje vprašanje. Res je aloe vera. Med drugim lajša pike žuželk, zato sem jo tudi uporabljala. Celo uro je zdržalo vprašanje. :) Atina
4. avg 2008 16:27
Madona, Atina, cak, da mal premislim, ves, da sem tukaj brez zaledja ( beri knjig ), bom se ze cesa domislil ezojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Ploščati špageti z morskimi sadeži