8. maj 2008 13:35
Eh Rimljanka, ko sem o vprašanju razmišljala, mi je kar tako padlo na pamet. Bilo pa mi je skoraj samoumevno, da boste ravno ti ali pa Frina ali Elaphus ali pa ta dotična članica vedele o čem se gre. jass
8. maj 2008 13:35
Eh Rimljanka, ko sem o vprašanju razmišljala, mi je kar tako padlo na pamet. Bilo pa mi je skoraj samoumevno, da boste ravno ti ali pa Frina ali Elaphus ali pa ta dotična članica vedele o čem se gre. jass
8. maj 2008 22:00
Blanchy - blanširati????????
LP
cervus
8. maj 2008 22:04
Sem vedela da se nate da zanest, Elaphus. jass
8. maj 2008 23:12
Ha ha ha, al ste me ponucal
Blanchy
8. maj 2008 23:13
Škoda, da nisem prej videla vprašanja - mogoče bi se mi celo posvetilo
Blanchy
9. maj 2008 6:30
Eh, Jass, tako jassnega namiga pač ne gre zametavati, hehehe. Pred namigom pa sem tudi jaz imela kaj pečenega v mislih, ravno tako kot Rimljanka. Ampak, ker sem včeraj brala en zanimiv članek, bom kar takoj usekala z vprašanjem:
Iz pepela korenin katere rastline so včasih pridobivali sol?
LP
cervus
9. maj 2008 21:06
Nočete se igrat? Že dobro, aha, taki ste, smrk........
LP
cervus
10. maj 2008 18:39
a je Bršč?
11. maj 2008 19:38
Hmmmm, majamarko, ko mi boš ti razložila, kaj je bršč, ti jaz povem, ali je ali ne.... če pa misliš na ostrolistni beluš, pa to ni to.....
LP
cervus
11. maj 2008 19:43
mišljeno je bilo tole, pa ne beluš, te predobro poznam, so prenjamsi http://www.geocities.com/littleflowers_medicinal_plant morda je zadeva bolj znana kot dežen?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji golaž iz pečice
Pečenice na leči