6. mar 2008 20:57
Kaže, da ni prav!
ežoj
6. mar 2008 20:57
Kaže, da ni prav!
ežoj
6. mar 2008 20:58
Medtem, ko je ezoj brskal po wikipediji, sem jaz sla gledat v hladilnik, in najbrz mislis bucno olje. lp, proxima
6. mar 2008 21:03
Zvezdana punca, eno minuto prepozno!
ežoj
6. mar 2008 21:04
Rimljanka, seveda, bučno olje je to. Če koga zanima, tukaj je še link do članka o tem zanimivem pojavu pri bučnem olju: http://www.kvarkadabra.net/article.php/Ali-obstaja-zelen RadaJem
6. mar 2008 21:05
Ja vem... ma ce sem ga sla gledat, sem ga morala se probat, ne..:))))))) pa se stvar zavlece..:))))))))))))))))
6. mar 2008 21:10
proxima, imam srečo torej, ker sem trenutno brez bučnega olja. Jem solato z oljčnim (pa mi nič ne manjka). Zato nisem šla preverit, ampak mi je, ob pomoči informacij zapisanih tule, kapnilo, ker sem to vedela, pa pozabila.
Uh, boga jaz, zdaj naj se pa še z vprašanjem matram. Ampak, elaphus bo pa malo ......, ker se ona na to olje spozna.
No, zdaj pa čakajte na moje vprašanje. Menda moram prej en opomin po ZS dobit!
rimljanka - zasebno mnenje
6. mar 2008 21:31
Padeš dol - to je olje, ki ga imam najraje (ne, ne spoznam se pa nič nanj, sem pravkar dokazala, hehehe), pa mi ni na kraj pameti padlo.
LP
P.s. RadaJem, daj, dregni malo rimljanko po ZS, ona gre rada na počitnice med postavljanjem vprašanja.
cervus
8. mar 2008 16:12
rimljankaaaaa Kje si???"
katti
9. mar 2008 19:38
Tudi jaz čakam....
Lp Saša
Mir in dobro!
9. mar 2008 19:43
Samo dodatm rdee-zeleno olje je najboljše na vaniljevem sladoledu, ob družbi nasekljanih bučnih pečk.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Poke skleda z lososom