12. feb 2011 11:23
A lahko ugibam? kurjovc? Na tole sem dobil asociacijo na eno krajanko, ki je, ko sem prišel po nekih opravkih tja, rekla, da "pr nas mama pa rad čedn", in je obrisala kurjovc z mize z fertahom. janko1
12. feb 2011 11:23
A lahko ugibam? kurjovc? Na tole sem dobil asociacijo na eno krajanko, ki je, ko sem prišel po nekih opravkih tja, rekla, da "pr nas mama pa rad čedn", in je obrisala kurjovc z mize z fertahom. janko1
12. feb 2011 15:07
janko1 je napisal/a: |
A lahko ugibam? kurjovc? Na tole sem dobil asociacijo na eno krajanko, ki je, ko sem prišel po nekih opravkih tja, rekla, da "pr nas mama pa rad čedn", in je obrisala kurjovc z mize z fertahom. janko1 |
Hudo, res
peter
12. feb 2011 17:58
janko1, , na, še tega, si ga pozabil dat: .
Tokrat pa res ne vem odgovora, sem brala pred davnimi časi, za devetimi gorami...me pa ibizina pomoč malo vleče v smer fantkov, ko pridejo iz mrzle vode
lp
mzm
12. feb 2011 18:22
mišzmoke je napisal/a: |
janko1, , na, še tega, si ga pozabil dat: . Tokrat pa res ne vem odgovora, sem brala pred davnimi časi, za devetimi gorami...me pa ibizina pomoč malo vleče v smer fantkov, ko pridejo iz mrzle vode lp
|
Skoz boljš...
peter
13. feb 2011 7:33
Multivitamin, se vidi da uporabljaš multivitaminske preparate, k si tolk pametn...
Postavi prosim vprašanje!
peter
13. feb 2011 9:42
Oh in ah, tiste črne mačke in petelini in ČAROVNICE....
peter
13. feb 2011 12:06
Pa ne, da so spet kakšne kure vmes........... Da ne pozabim. janko1
13. feb 2011 12:59
Ampak je fajn da igračkanje malo dlje traja........
peter
13. feb 2011 13:23
Čim dlje traja igračkanje, tem bolje je...
A je kaj s kuho v zvezi ta Odrešenik, Rešitelj ali karkoli že je?
lp
mzm
13. feb 2011 13:29
Mogoče pa le - konec koncev je grbavec končal kot pečenka.
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek s piščancem in zelenjavo
Moj domači kruh