6. feb 2011 15:26
japaja je napisal/a: |
Sam drž smer, Elaphus
|
Ok, skiperja bom kar s krova butnila. Pa ne v bližini Singapurja, ker se pol revež ne bo imel s čim tolažit.
lp
cervus
6. feb 2011 15:26
japaja je napisal/a: |
Sam drž smer, Elaphus
|
Ok, skiperja bom kar s krova butnila. Pa ne v bližini Singapurja, ker se pol revež ne bo imel s čim tolažit.
lp
cervusneznan uporabnik
6. feb 2011 16:04
Hehe... v Singapurju lahko bankrotiraš, če ta artikel preveč kažeš
Moj nečak ga pa v avtu ne sme uporabljat, se mi tko grauža pol (avto namreč), ko se neki prav nagravžno popa....
japaja
6. feb 2011 16:11
Pa tršice te pohvalno pogledajo, če se med poukom preveč očitno ukvarjaš z njim ...
Cila
6. feb 2011 16:13
Cila je napisal/a: |
Pa tršice te pohvalno pogledajo, če se med poukom preveč očitno ukvarjaš z njim ...
|
aaaaaah, že vem: plonk ceglc!
ežojneznan uporabnik
6. feb 2011 16:14
Mišzmoke, mislim, da si tudi ti ujela kurz
Janko1, zna biti, da je ta stvar celo trdovratnejša od Chucka Norrisa
japaja
6. feb 2011 18:06
Se še dobro spomnim lepih oranžnih hlač "na zvonc". Zaradi tega hudička so bile uničene na svojem prvem sprehodu z mano. sonci
6. feb 2011 18:09
Seveda potem, ko smo se ustavili na čajčku. sonci
6. feb 2011 18:49
Menda bi pomagalo, če bi jih dali za pol ure v zamrzovalnik, tako sem vsaj prebrala.
Cila
6. feb 2011 19:21
včasih so starejši pripovedoval, da če to zadevo poješ dol, da ti želodec skup zlima. Hlače na stol pa preverjeno. janko1
6. feb 2011 19:39
Pa še lačen prej postaneš, če zadevo uporabljaš, baje. Ker povzroča obilno izločanje sline, baje.
peterKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Ocvrte brizgane palčke (churros)