3. feb 2011 15:56
...pa takega fajn, starejšega, prijatelja je imela? Se nista pogosto videla, a njegovi nasveti so bili vedno prisotni.
lp
mzm
3. feb 2011 15:56
...pa takega fajn, starejšega, prijatelja je imela? Se nista pogosto videla, a njegovi nasveti so bili vedno prisotni.
lp
mzm
3. feb 2011 16:31
Ja, Vanja in mišizmoke, obe imata prav.
nola
3. feb 2011 16:44
Pa ubogim Velikobritancem, ki so imeli v zgodnjih petdesetih še racionirano oskrbo, je cvelila dušo z recepti, v katerih je navajala raznovrstne eksotične sestavine, začenši z olivnim oljem... lp, proxima
3. feb 2011 16:49
proxima je napisal/a: |
Pa ubogim Velikobritancem, ki so imeli v zgodnjih petdesetih še racionirano oskrbo, je cvelila dušo z recepti, v katerih je navajala raznovrstne eksotične sestavine, začenši z olivnim oljem... lp, proxima |
...ki so ga lahko brez omejitev nabavljali v apotekah...
nola
3. feb 2011 19:41
Ker vidim, da si bodo vse tri članice, ki jim je jasno o kateri osebi je govora, prej zgrizle jezik , kot pa izustile njeno ime (a ste v žlahti), za vse druge še en hint: Oseba je nečakinja harfistke Violet Gordon-Woodhouse.
nola
3. feb 2011 20:05
Z Goljatom imata tudi nekaj skupnega
lp
mzm
3. feb 2011 20:07
In mene sploh ne počakate - že dobr, že dobr. Nisem pa vedela, da je umrla ravno sto let po Titovem rojstvu (ok, 14 dni gor ali dol, no).
lp
cervusneznan uporabnik
3. feb 2011 20:30
A je Goljat tut na Sorbono hodil?
japaja
3. feb 2011 22:35
mišzmoke je napisal/a: |
Z Goljatom imata tudi nekaj skupnega lp
|
Da o NCIS sploh ne govorimo.
lp
cervusneznan uporabnik
4. feb 2011 16:15
Na NCIS mi ni prijela nobena asociacija, na Davida in Goljata mi pa je.
Elaphus, zakaj da o NCIS sploh ne govorimo? (no ja, vem, da ne govorimo zato, ker so to neki tajni arhivi KOKODAK......)
In ta punca, o kateri sprašuje Nola, je meni tako lepa....res!
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom