22. jan 2011 22:14
Men se pa zdi, da bo moral Nolo njen dragi peljat na en lep sprehod po njenem prelepem mestu in jo malo pocrklja na terasi, s katere je res lep razgled na morje in dlje.
Nola,
Vanja
22. jan 2011 22:14
Men se pa zdi, da bo moral Nolo njen dragi peljat na en lep sprehod po njenem prelepem mestu in jo malo pocrklja na terasi, s katere je res lep razgled na morje in dlje.
Nola,
Vanja
22. jan 2011 22:20
Hajde punce, ne se kregat, naj se ena žrtvuje v dobro ostalih. Prooooosiiiiiiiiim. janko1
22. jan 2011 23:01
Japaja, Nola in Vanja, nikoli si ne bi mislila, da ste takole jeznorite druga nasprot drugi. . Takole, zdaj pa pridno v trijetu (tudi to je kulinarika) zapojte: "Iskana oseba je.......!"
lp
P.s. Aja:
cervus
22. jan 2011 23:37
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Men se pa zdi, da bo moral Nolo njen dragi peljat na en lep sprehod po njenem prelepem mestu in jo malo pocrklja na terasi, s katere je res lep razgled na morje in dlje. Nola,
|
Sem iz Pirana in ne iz Pise, in moj dragi, cara mia, je daleč, ampak res daleč od poceni l'amerikanskih nasvetov.
nola
23. jan 2011 0:08
Kdaj sem pa rekla, da si iz Pise? Saj si sama limala slike v album, ki je kazalpogled s tvoje terase.
Ono ta drugo je pa dosti bliže tebi, kot meni. Geografsko gledano.
Vanja
23. jan 2011 3:07
Geografsko ali pa drugače gledano boš ti vedno iz forštata. Pa če se prilepiš na to ali ono teraso.
nola
23. jan 2011 7:08
Pa kaj zdej mešate Piran in Piso? vprašanje, na katerega iščemo odgovor je: kateri je tist možakar ki kaže ( )? A je Chuk Noris ali ni?
ežojneznan uporabnik
23. jan 2011 8:27
Moj odgovor je:
da, to je Chuck Noris.
Če nimam prav, naj odgovori kdo drug.
japaja
23. jan 2011 8:36
Da ni Thomas Lieven? Aja, par stoletij pozneje je živel....
peter
23. jan 2011 9:26
Sveti Duh nas v Bibliji uči, kako priti v nebo, in ne, kako nebo deluje. (tisti, ki ga iščemo). Če kdo morebiti še dvomi o njegovih odkritjih.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Evitine Jakobove pokrovače
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem