6. jul 2010 21:28
Aha, spet ima rimljanka škarje in platno v roki - torej bo treba čakat do prvega septembra.....
lp
cervus
6. jul 2010 21:28
Aha, spet ima rimljanka škarje in platno v roki - torej bo treba čakat do prvega septembra.....
lp
cervusneznan uporabnik
6. jul 2010 22:06
A da je Rimljanka že na počitnicah..? Ejej, tale bo pa težka. Bom pa postavila novo vprašanje: Kdaj bo po vašem mnenju Rimljanka postavila novo vprašanje? japaja
6. jul 2010 22:10
elaphus je napisal/a: |
Aha, spet ima rimljanka škarje in platno v roki - torej bo treba čakat do prvega septembra..... cervus |
Zlobnica, ni res, sploh pa, krepko prej bomo spet delali........ He, he, he, japaja, ena bo znala odgovort......ampak: Ne daaaanes, kdaaaaj drugiiiiiič (od kod je že to?).
rimljankaneznan uporabnik
6. jul 2010 22:13
Predvidevam, da bo vprašanje iz podvodnega sveta, tam, kjer ščuke so ali pa niso japaja
7. jul 2010 8:08
Jaz že odgovarjam na rimljankino vprašanje, hehehe: iz pravljice o Marjanki vseznalki - ampak ni bilo "kdaj drugiiiiič", ampak "juuuuuutriiii, miška, juuuutriiii....."
lp
cervus
16. jul 2010 10:10
Rimljanka a še vedno izbiraš vprašanje? Tokrat bo pa zelo težko.
katti
22. jul 2010 9:52
KU KU
katti
22. jul 2010 10:19
Je ztrajalo, pa naj bo takole:
Ruski in francoski sta, njuno obširno sorodstvo pa tudi ni za odmet, vendar v drugačne namene uporabljano.
O čem govorim?
rimljanka
22. jul 2010 11:26
Razen solate in revolucije, ki sta obe ženskega spola, mi pride na pamet še buffet...
22. jul 2010 12:08
Kaj pa kaviar? Originalno je sicer ruski, vendar ga je tudi francoska kuhinja kmalu posvojila ...
BlanchyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako