24. nov 2008 22:49
Jaz sem že čist obupala....
Lp
cervus
24. nov 2008 22:49
Jaz sem že čist obupala....
Lp
cervus
25. nov 2008 7:28
proxima je napisal/a: |
Btw2, veda, ki se spogleduje s strojnistvom, arhitekturo, fiziko in biokemijo, se imenuje bionika - kako preplonkati zglede iz zivega sveta pri nacrtovanju vsakovrstnih tehnoloskih projektov. Pred kakima dvema letoma je bila v Tehniskem muzeju v Bistri na to temo ena fajn razstava, in se mi zdi nasploh taka hudicevo zanimiva zadeva. lp, proxima |
Ja, razstava je bila mega zanimiva, ampak nikakor ne pred dvema letoma.Čas teče hitro, proxima.
rimljanka - zasebno mnenje
4. dec 2008 14:04
Rebeccaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
lp
cervus
4. dec 2008 14:52
Me kdo klice? pa naj bo nekaj enostavnega. Kaj imata skupnega rdece vino in cokolada? LP, R.
4. dec 2008 15:12
Po ntvojem zapisu: črko c (ali č) in črko o.
Drugače pa antioksidante, recimo.
4. dec 2008 16:01
Na, to je pa zato, ker popoldne spim!
Lp
cervus
4. dec 2008 16:10
Jaz pa delam. Ne bom več. Pa je treba na Rebecco spet vpiti?
REBECCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
strippy
5. dec 2008 9:24
ni treba vpiti )) antioksidanti so kar pravi odgovori, saj sem vedela da je simpl. Glede na funkcionalno skupino jih pa uvrscamo med ________________________? Sicer pa predajam Rimljanki stafeto. LP, R.
5. dec 2008 9:28
----------------------- a misliš, da so lovilci prostih radikalov ali kaj?
Ja, ja, hvala za štafetko, bom premislila.........in kaj spesnila........
Dajmo času čas......
5. dec 2008 9:49
ne mislila sem na to, kam jih kemijsko uvrscamo. V cokoladi in rdecem vinu (v rdecem!! jih je cca 10x vec kot v belem) so pretezno (poli)fenoli. Se mogoce manjsa zanimivost: http://scicom.ucsc.edu/scinotes/0001/chocolate.htm http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articleke LP, R.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Polpetki iz melancan