25. jan 2011 22:13
Hja, zdaj pa že vem, kaj to je - če prevedemo iz angleščine, je kraljevski inštitut britanskih arhitektov.
lp
cervus
25. jan 2011 22:13
Hja, zdaj pa že vem, kaj to je - če prevedemo iz angleščine, je kraljevski inštitut britanskih arhitektov.
lp
cervusneznan uporabnik
25. jan 2011 23:06
In ta rojalni inštitut ima sedež ob vaškem ribniku, a ne?
Elaphus, dej tale naziv inštituta skrajšaj na prve črke, no.
Čeprav glede na količine te hrane, ki jo dotični poje, bi moral biti samostalnik v množini. Se mi zdi, da je pravilni naslov : Kraljevski inštitut britanskih enigmatikov?
Vidiš, Janko1, smo le prišli do tiste tvoje Enigme, hehe... zdaj pa samo še odgovor povej
japaja
neznan uporabnik
25. jan 2011 23:14
Mišzmoke, ni riž.
Tut polenta ne. Se predolg kuha (Anamarija1 press)
japaja
26. jan 2011 6:59
Meni se pa nekaj čudno zdi. Zakaj ežoj ne sodeluje v tem krogu? Pa ne, da je na koga ljubosumen?
rimljankaneznan uporabnik
26. jan 2011 7:12
Po moje Ežoj ne pozna odgovora, zato ne sodeluje
japaja
26. jan 2011 8:03
Seveda, sedaj ko ima prepoved baklav in mu ostane le še vino roso in tisto, kar je ponavadi zraven na krožniku - kaj že? Se ne morem spomnit.
Cila
26. jan 2011 8:34
rimljanka je napisal/a: |
Meni se pa nekaj čudno zdi. Zakaj ežoj ne sodeluje v tem krogu? Pa ne, da je na koga ljubosumen?
|
Pomoje je pa preveč mraz, pa je "študentski razvrat" v polnem zamahu.....
peter
26. jan 2011 8:39
Še zmeraj sem pri domači nalogi. Glede odgovora pa; razvratnež se pobira od omega tri šoka. janko1
26. jan 2011 8:47
janko1 je napisal/a: |
Še zmeraj sem pri domači nalogi. Glede odgovora pa; razvratnež se pobira od omega tri šoka. janko1 |
.
peter
26. jan 2011 8:59
janko1 je napisal/a: |
Še zmeraj sem pri domači nalogi. Glede odgovora pa; razvratnež se pobira od omega tri šoka. janko1 |
bravo, janko1, naš si!!!!!!!!!!!!
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Gravče Tavče ali Prebranac