14. avg 2010 20:14
Nabrano pred dežjem po dežju, sredi dežja, vseeeno - perem jo 3 x in to v 2 vodah ( prvo splakovanje v deževnici, naslednji dve v pitni vodi) .
Me pa prav zanima, kakšen bo pravilen odgovor.
Cila
14. avg 2010 20:14
Nabrano pred dežjem po dežju, sredi dežja, vseeeno - perem jo 3 x in to v 2 vodah ( prvo splakovanje v deževnici, naslednji dve v pitni vodi) .
Me pa prav zanima, kakšen bo pravilen odgovor.
Cilaneznan uporabnik
14. avg 2010 20:25
Ja, solato (in tudi kaj drugega) operemo do čistega, pa magari je to 1 ali 100 vod Rimljanka, poženi! japaja
14. avg 2010 20:30
Joj, pa tako sem upala, da bo kak fora zadaj......................
Bom pognala, ampak iz solidarnosti do elaphus, ki je s to igrico zasvojena, - jutri. OK? Če je imela proxi lahko odlog..................
rimljanka
15. avg 2010 3:18
Na, kar učke so mi prišle v solze.... ups, pardon, ravno obratno - ampak po osemnajst urnem cijazenju po 45 stopinjah se mi lahko mal oprosti, a?
Čeprav, khm, khm, se mi malo zdi, da me je rim samo uporabila za izgovor - tudi kadar ne grem jest tavče gravče v kraje izvora, rim kar odlaša in odlaša z vprašanjem.....
lp
cervus
15. avg 2010 8:38
Evo, če elaphus ni zasvojena.....ob treh ponoči, po 18urni vožnji, po 45 st.C gre najprej pogledat SE GREMO IGRAT?
No, to je pravzaprav zvestoba, ne zasvojenost. in še .
rimljanka
15. avg 2010 9:23
cervus
19. avg 2010 20:49
Idu dani, idu dani.....
cervus
20. avg 2010 12:13
tri dni me ni bilo na kulinariki, pa še nič novega v tej temi, Saša
Mir in dobro!
20. avg 2010 12:28
..pa saj je razumljivo, da je elaphus še utrujena od dolge vožnje in je prav, da bo s polno paro zagrizla v kakšen trd oreh - rimljanka ji pušča še malo časa za regeneracijo.
rrr
20. avg 2010 12:47
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso