neznan uporabnik
31. jul 2010 15:04
Matematična rešitev specialno za Ežoja: = (je enako) japajaneznan uporabnik
31. jul 2010 15:04
Matematična rešitev specialno za Ežoja: = (je enako) japaja
7. avg 2010 17:51
Vikicaaaaaaaaaaaaaaa, kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Balenka
7. avg 2010 20:07
Nimam bolj pametnega vprašanja kot; "Kaj je bilo prej kura ali jajce?" Će smo že pri kurah in njihovih jajcah ter petelinih in njihovih jajcah.
7. avg 2010 20:42
Opa, ti si v čisto filozofijo zašla.................. Katri odgovor bo pravi, tisti, ki serm ga zadnjič slišala na Radiu Rogla ali tisti, ki je boilj biološke razlage? Škoda, da je elaphus nekje v e-osami.....................
rimljanka
7. avg 2010 20:56
Jaz glasujem za kuro.
tulka
7. avg 2010 21:20
Najprej je bilo/a kurjajce, ki se je razvilo/a ali razdelilo/a v kuro in jajce, to pomeni, da sta natala istočasno.Ha,ha,ha. Madona sem pametna. Upam, da nobena od vas ni te teorije prebrala že na kakšnem forumu.
7. avg 2010 23:28
jajca so bila na svetu že ohoho pred kurami :)))
Atina
8. avg 2010 7:17
Se strinjam z Atino, to je torej biološka razlaga. Plazilci imajo jajca, iz njih so se razvile ptice, torej...........
za naju z Atino dileme ni.
rimljanka
8. avg 2010 10:55
Torej ni več dileme, prvo je bilo jajce!: Rimljanka postavi prosim pametnejše vprašanje, ki bo vzpodbudilo pametnejšo debato.
8. avg 2010 11:00
O ne, Atina je zmagala..........................ona naj postavi vprašanje.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Sadne rezine s slivami