22. jul 2010 10:19
Je ztrajalo, pa naj bo takole:
Ruski in francoski sta, njuno obširno sorodstvo pa tudi ni za odmet, vendar v drugačne namene uporabljano.
O čem govorim?
rimljanka
22. jul 2010 10:19
Je ztrajalo, pa naj bo takole:
Ruski in francoski sta, njuno obširno sorodstvo pa tudi ni za odmet, vendar v drugačne namene uporabljano.
O čem govorim?
rimljanka
22. jul 2010 11:26
Razen solate in revolucije, ki sta obe ženskega spola, mi pride na pamet še buffet...
22. jul 2010 12:08
Kaj pa kaviar? Originalno je sicer ruski, vendar ga je tudi francoska kuhinja kmalu posvojila ...
Blanchy
22. jul 2010 12:12
Najbrž je pehtran.
Cila
22. jul 2010 12:26
Bi rekla da je to bife oz. buffet .
Bernarda
22. jul 2010 13:19
Ja, seveda, pehtran je, poglejte stran 29 in 30 -
cervus
22. jul 2010 13:28
Hehe, elaphus, bravo (jaz sem od vsega naštetega še najbolj za revolucijo...:)))))) lp, proxima
22. jul 2010 15:10
Vraga, pa sem mislila, da je elaphus na morju v internetni praznini.
Cila, predajam ti štafeto, zastavi nalogo.
Ja, pehtran je, lepo dišeč francoski, bolj grob in malo dišeč ruski, obširno sorodstvo so pa pelini.................itak poznate njih rabo. Meni je najljubši kateri od onih, ki ima za okvir čimbolj divje hribe.
rimljanka
22. jul 2010 15:49
Uh, štafeto predajam kar elaphus, saj je tudi ona uganila.
Jaz sem semkaj vpadla čisto slučajno in se še ne znajdem. Bom pa od sedaj dalje tole temo redno spremljala, ker vidim, da je zanimiva.
Cila
22. jul 2010 16:00
Ne, tako pa ne gre, kar znajdi se..........................elaphus naj pa prva ugane, da bo dobila štafeto.
le spravi se na delo in najdi kakšno zanimivo uganko.................s kulinariko povezano. Veselo na delo torej!
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveja juha z valjanimi rezanci
Jabolčna pita s kokosom