13. nov 2008 9:46
182-kg? lp, R. LP, R.
13. nov 2008 9:46
182-kg? lp, R. LP, R.
13. nov 2008 11:21
Ja, tam nekje blizu, Rebecca, ti kar nadaljuj. Ker mi je bilo v bistvu se najbolj do tega, da se zamislimo nad tem, kako lahko manj kot 3/4 kile spagetov drzi vec kot dvestokratnik lastne teze. Btw, eksperimentirali so na vse mogoce nacine, in eden od rekordov je bil dosezen s pašto, ki so jo malo skuhali, odcedili in posušili :))) Btw2, veda, ki se spogleduje s strojnistvom, arhitekturo, fiziko in biokemijo, se imenuje bionika - kako preplonkati zglede iz zivega sveta pri nacrtovanju vsakovrstnih tehnoloskih projektov. Pred kakima dvema letoma je bila v Tehniskem muzeju v Bistri na to temo ena fajn razstava, in se mi zdi nasploh taka hudicevo zanimiva zadeva. lp, proxima
24. nov 2008 19:48
Kaj je pa z vprašanjem?
Rabim malo kulinarične možganske telovadbe.
strippy
24. nov 2008 22:49
Jaz sem že čist obupala....
Lp
cervus
25. nov 2008 7:28
proxima je napisal/a: |
Btw2, veda, ki se spogleduje s strojnistvom, arhitekturo, fiziko in biokemijo, se imenuje bionika - kako preplonkati zglede iz zivega sveta pri nacrtovanju vsakovrstnih tehnoloskih projektov. Pred kakima dvema letoma je bila v Tehniskem muzeju v Bistri na to temo ena fajn razstava, in se mi zdi nasploh taka hudicevo zanimiva zadeva. lp, proxima |
Ja, razstava je bila mega zanimiva, ampak nikakor ne pred dvema letoma.Čas teče hitro, proxima.
rimljanka - zasebno mnenje
4. dec 2008 14:04
Rebeccaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
lp
cervus
4. dec 2008 14:52
Me kdo klice? pa naj bo nekaj enostavnega. Kaj imata skupnega rdece vino in cokolada? LP, R.
4. dec 2008 15:12
Po ntvojem zapisu: črko c (ali č) in črko o.
Drugače pa antioksidante, recimo.
rimljanka - zasebno mnenje
4. dec 2008 16:01
Na, to je pa zato, ker popoldne spim!
Lp
cervus
4. dec 2008 16:10
Jaz pa delam. Ne bom več. Pa je treba na Rebecco spet vpiti?
REBECCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
strippyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Goveja juha z valjanimi rezanci