4. apr 2008 17:36
Aja, gobe, aja! Hm, sem gledala slike gaspača, pa so vse nekam oranžne. Je pomoče paradižnik tisti, ki nam manjka? ***amy***
4. apr 2008 17:36
Aja, gobe, aja! Hm, sem gledala slike gaspača, pa so vse nekam oranžne. Je pomoče paradižnik tisti, ki nam manjka? ***amy***
4. apr 2008 17:41
Torej jed ki smo jo iskali se v španščini imenuje Gazpacho Manchego - Gazpačo iz Manče. Sestavine so meso (zajec in/ali fazan), paprika, paradižnik, veliko česna, gobe, poseben kruh ki se mu reče torta de gazpachos, lovor, timijan, sol, poper. Odgovor je torej pravilen saš
6. apr 2008 13:09
Tole je pa reklama, ne pa vprašanje..................
rimljanka - zasebno mnenje
6. apr 2008 13:43
Oh, Rimljanka! Ni reklama. No, vsaj mišljeno ni bilo tako. Hotela sem le postaviti malo težje vprašanje. No, pa da ne bo nevščečnosti, bom prejšnji post zbrisala in postavila novo vprašanje. ***amy***
6. apr 2008 13:56
Torej: ".....Sodobni ritem življenja pogosto prinaša nezdravo življenje in slabe prehranske navade. Žal se prepogosto prepozno zavemo, kako nezdravo živimo; pogosto še le takrat, ko nas na to opozori zdravje. Zato moramo za zdravo življenje in zdravo ter varno prehrano poskrbeti preden imamo zdravstvene težave....." (citat) Vprašanje: Naštejte vsaj 5 preventivnih ukrepov, s katerimi lahko preprečimo zdravstvene težave, ki so posledica nezdrave prehrane in 5 posledic nezdravega prehranjevanja? Upam, da ne bo pretežko (pravzaprav verjamem, da bo prelahko), ***amy***
6. apr 2008 19:10
add 1: 1.redno pitje vina 2.redno pitje vina 3 redno pitje vina 4.redno pitje vina 5.redno pitje vina add 2: 1.premajhna teža 2.premajhna teža 3.premajhna teža 4.premajhna teža 5.premajhna teža Res ni bilo pretežko, bilo je prelahko. ezoj
6. apr 2008 19:34
LP
cervus
7. apr 2008 15:31
ezoj je napisal/a: |
add 1: 1.redno pitje vina 2.redno pitje vina 3 redno pitje vina 4.redno pitje vina 5.redno pitje vina add 2: 1.premajhna teža 2.premajhna teža 3.premajhna teža 4.premajhna teža 5.premajhna teža Res ni bilo pretežko, bilo je prelahko. ezoj |
7. apr 2008 15:41
Ežoj, fresh
7. apr 2008 19:53
telesna aktivnost jesti velik sadja,zelenjave pitje vode ali nesladkanega čaja uporabljati nezasičene maščobe skrbimo za telesno težo bolezen srca in ožilja debelost razne alergije sladkorna bolezen utrujenost lep pozdrav taticaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Lazanja iz palačink