5. mar 2008 21:49
Pa se to lahko namignemo, da je tocajki v krcmi ime Liza Bi imela pa probleme s postavljanjem vprasanja, ampak kaj, ce je to moja najljubsa knjiga (ce seveda odstejemo Bobre).
Jerneja USA
5. mar 2008 21:49
Pa se to lahko namignemo, da je tocajki v krcmi ime Liza Bi imela pa probleme s postavljanjem vprasanja, ampak kaj, ce je to moja najljubsa knjiga (ce seveda odstejemo Bobre).
Jerneja USA
5. mar 2008 21:50
V Mačjem mestu? RadaJem
5. mar 2008 22:03
Ja, obe imata prav, seveda. (Maček Muri je bila danes pravljica za lahko noč pri nas). Jerneja, ti si bila prva, nadaljuj. Če boš imela težave, kot praviš, pa lahko odstopiš možnost Radajemi (ali kako bi se to sklanjalo :) ). Atina
5. mar 2008 23:06
RadaJem, kar ti nadaljuj z naslednjim vprasanjem!
Jerneja USA
6. mar 2008 11:15
Ups, šele zdaj sem videla, da moram nadaljevati. Upam, da tega vprašanja še niste imeli: Iščem živilo, ki je zeleno in rdeče hkrati, vendar ni pisano (nima več barvnih ploskev). RadaJem
6. mar 2008 12:13
He, he, takšen je ekstrakt klorofila, če ga pogledaš v presevni svetlobi je zelen, če pa v odbiti, pa rdeč.
(ampak, ker to (menda) ni živilo.....................nimam prav in mi ne bo treba novega vprašanja postavit!).
6. mar 2008 12:29
Rimljanka, na dobri poti si. Zdaj je treba samo še ugotoviti, katero živilo se obnaša podobno. RadaJem
6. mar 2008 12:39
Kaj pa, če nočem zmagat? Saj sem namig dala.
rimljanka - zasebno mnenje
6. mar 2008 13:25
artičoka veverica
6. mar 2008 13:30
Veverica, ni artičoka. Si mi pa lušte naredila. RadaJemKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Cvetačna juha s popečenim kruhom