16. apr 2007 15:08
ežoj katti
16. apr 2007 15:08
ežoj katti
17. apr 2007 8:00
Ežoj nam bo pa zabelil vprašanje ... Še kar išče tapravega ...
Ta bo pa težka, se mi zdiBlanchy
17. apr 2007 10:33
Mogoče pa Ežoj ne ve, da je snovalec novega vprašanja. Frina
17. apr 2007 10:57
Bo pa še zvedel.Blanchy
17. apr 2007 16:56
A sem jaz kdaj kaj rekla o tem, da se ima Rim navado obotavljati z vprašanjem????
LP
cervus
17. apr 2007 17:01
Si, ja, zdaj pa vidiš, kaj je relativnost......................... rimljanka
17. apr 2007 18:42
Mogoče je vprašanje tako dolgo in zapleteno in je pravzaprav že v vprašanju odgovor.....
titta
17. apr 2007 21:00
frina je napisal/a: |
Mogoče pa Ežoj ne ve, da je snovalec novega vprašanja. Frina |
o, ve ve!
ežoj
17. apr 2007 21:05
Madona, zdaj me je pa že čisto zares strahBlanchy
17. apr 2007 21:19
Blanchy je napisal/a: |
Ežoj nam bo pa zabelil vprašanje ... Še kar išče tapravega ... Ta bo pa težka, se mi zdi Blanchy |
Blanchyx, še kar prav imaš ( išče ta pravega ), izpade, da je skoraj enako težko zastavit vprašanje, kot odgovorit. Težko ( vprašanje ) pa mislim, da ne bo. V igri je bilo več variant ( kaj je to silphium ) pa poskusim v google ali vikipadio pa je takoj odgovor. Zgodovina sira s plemenito plesnijo, se mi je zdela preveč nedoločena za vprašanje, prva restavracija, morda mal čudno, jedilnik srednjeveške gostilne tudi ni nevem kaj sofisticiranega. Pa naj bo nekaj čisto enostavnega:
Salep je pijača, ki jo strežejo po zimi v " južnih " delih bivše skupne države. Poleti se V slaščičarnicah v Bosni, Srbiji, Makedoniji in ponekod na Hrvaškem streže osvežilna fermentirana pijača. povejte naziv te pijače in približek recepta za izdelavo navedene pijače.
ežoj Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 17. apr 2007 21:25:09Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Angleški kolač
Tortelini z bučkami in slanino