26. mar 2018 11:09
Samo vprašam, kdo je zdaj na vrsti za vprašanje? Sijasaja?
26. mar 2018 11:09
Samo vprašam, kdo je zdaj na vrsti za vprašanje? Sijasaja?
26. mar 2018 16:17
bila sem blizu pravilnemu odgovoru ;)
torej, kakšna jed je ojšterc?
26. mar 2018 17:41
sijasaja, nisi bila, žlica za šuhe obuvat s kulinaričnim zajčkom nima nič skupnega pravila igrice so zelo pomembna, včasih jih hitro spregledamo sploh če oseba, ki vprašanje postavi ni prav všečna in zaželjena
26. mar 2018 21:13
Pozdravljene
Elitnim članom Kulinarike želim še veliko uspehov pri ustvarjanju kulinaričnih in drugih dobrot, da se bomo mi drugorazredni člani od njih še lshko kaj naučili.
26. mar 2018 21:17
Ringa, ringa, raja ...
lp
26. mar 2018 21:37
babka1951 je napisal/a: |
sijasaja, nisi bila, žlica za šuhe obuvat s kulinaričnim zajčkom nima nič skupnega pravila igrice so zelo pomembna, včasih jih hitro spregledamo sploh če oseba, ki vprašanje postavi ni prav všečna in zaželjena |
pa dobro, no, umikam vprašanje
26. mar 2018 22:06
sijasaja je napisal/a: | ||
pa dobro, no, umikam vprašanje sijasaja
|
... pa ne še ti, sijasaja, ne umikaj vprašanja, komaj čakam, da kdo odgovori, ker me res zanima, kaj je ojšterc? Kaj pikantnega, pekočega, ostrega?
Punce, rajši "klofajte" na roke testo za velikonočne potice (namesto z MUMi & podobno mašinerijo), da spravite iz sebe vso to negativno energijo ...
Lep večer želim
26. mar 2018 23:12
Katarinči je napisala:
Punce, rajši "klofajte" na roke testo za velikonočne potice (namesto z MUMi & podobno mašinerijo), da spravite iz sebe vso to negativno energijo ...
Katarinči
Sporočilo je spremenil(a) branka.mahnic dne 26. mar 2018 23:13
27. mar 2018 10:54
Katarinči oprosti no .....je spoh še lahko, kaj bolj pikantnega, pekočega, ostrega......se pustim presenetit, je lahko, je lahko..........ringa, ringa, raja... muca nagaja
27. mar 2018 11:49
Ne vem, če vprašanje kaj je ojšterc še velja ?
Na njega tudi ne znam odgovoriti. Glede na del besede "šterc" lahko samo ugibam, ali gre za vrsto žgancev. Na Štajerskem namreč rečejo koruznim žgancem šterc. Sem v popolni zmoti ? Ali po domače
Rada bi izvedela katera jed je to. Iz katerega dela Slovenije izhaja ?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento