31. jul 2006 19:51
Ja rimjljanka,.... pa si sigurna, da veš kje imajo petelini jajca in onete ,da jih lohk pol jim jih odstranijo,in ne tekajo več za kokoškami? val
31. jul 2006 19:51
Ja rimjljanka,.... pa si sigurna, da veš kje imajo petelini jajca in onete ,da jih lohk pol jim jih odstranijo,in ne tekajo več za kokoškami? val
31. jul 2006 21:30
Seveda to še delajo, vsaj na faksu smo. Vendar je tega manj, ker se vsi rejci raje pitajo piščance in hitreje pridejo do končne teže in denarja,..... To meso je bilo zelo cenjeno včasih in če me vprašate bo to prišlo nazaj in bodo popularni na ekoloških kmetijah in pri porabnikih, ki dajo kaj na to. Upam, da nisem preveč zapametvala. katti
31. jul 2006 21:37
Ne, nisi, katti, a si ti pol z zootehnike???? Val, pa saj ne misliš, da ne vem? Saj pri ptičih ni dosti drugače, kot pri sesalcih. Pa bom odgovorila malo kasneje, ker upam, da me katera le prehiti. rimljanka
31. jul 2006 22:03
Ja sem. To je kastrat petelina. katti
1. avg 2006 9:56
Ne niki biokmetiji v Kozjanksem regijskem parku gojijo kopune. Se spomnite, Pod svobodnim soncem je bila to največja specialiteta. mimi
1. avg 2006 13:06
Ja,rimljanka res je kapun petelin brez(jajc),samo baje je tud zelo dober na krožniku! Upam da neboš zastavila pretežkega uprašanja! čao! val
1. avg 2006 14:59
Si bom vzela čas za premislek, da ugodim tvoji prošnji, val. rimljanka
4. avg 2006 22:28
No, vzela sem si veeeeliko časa, vprašanje pa je lahko. Obstajata dva, ruski in francoski. rimljanka
4. avg 2006 23:01
A je bife? val
4. avg 2006 23:22
poljub Vesna LebenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Zdrava orehova potica