8. feb 2018 11:06
Kot prvo hedonist nisem ne tvoja kolegica, še manj prijateljica ..k sreči si sama izberem prijatelje in kolege.Ti poznaš Dalmacijo (baje) jaz pa kakšen drug okoliš.Ja, sem amater, 100% in me ni sram to povedat.In ja na google tudi pogledam, tako kot večina ..imam pa zaradi mojega in moževega veselja kuharic in revij, kot jih ti nikoli ne boš imel, pač najino veselje je to ..tako kot kaj prebrat tudi kaj finega skuhat in spečt.Kdaj se da pelate v buzaro pa moraš sam precenit ..definitivno ne po morskih sadežih ..ma ti to itak (baje) obvladaš.Jaz v vampe dam škorjo..in ti mene ne boš popravljal v slovenščini, ker, kar te berem ne znaš pisat..v primer današnja tvoja citata z zida "Zdej če je kej ostalo bi pa prišel :) :) "Matr, saj te bo čist zamedlo :) " ..slovničnih napak, da ne govorim o žaljivosti za naš jezik je pri tebi malo morje..ti svetujem, da prvo za seboj popraviš, potem pa še za mano.Definitivno imaš ti več napak kot jaz..in ne uči, če sam ne znaš.Se vidi da si polpismen, ker moje besede v italijanščini sem dala zavedno v navednice, ker smo res na slovenskem forumu ..kadar se boš obregnil ob angleške in španske besede, stavke tukaj, se lahko še ob moje italiajnske ..ali pa daj se samo ob moje..itak tvojega mnenja ne upoštevam, ne dam nič na njega, oprosti.
Kar se tiče priprave rib in morskih sadež se ni treba me bat..kot se jaz tebe ne..kar sem od tebe vidla, so same ene ribe z gardele ..pa mogoče odlični, sveži morski sadeži z mezgo iz tube.Meni kot nepoznavalki morskih sestavin, bi bilo škoda jih "uničit" z mezgo..ali s šalšo kot rečemo pri nas.Raje bi recimo pelate, češnjevce narezala, na hitro zapekla v pečici z dišavnicami in postregla ..samo to so res nianse z googla,in kot vedno, imaš spet prav hedonist.. ...
Pišem kar sama želim ..preberem kar sama želim ..in danes žal ne kuham ..me mož razvaja, ker je tudi on doma, tako kot jaz, ker so danes trgovine zaprte ..s čim, pa ne povem, ker bi bil fouš.
Sama pa ne bom hinavila in ti ne priželim nič kaj takega kot ti meni ..Kar se tiče, kaj znam kuhat, ti pa povem tako "na prvo žogo", da si upam trdit, da znam več kot ti ..tudi kakšno jed iz Prešernovih časov..
Kaj boš ti odgovoril na to, me sploh ne zanima ..odkar si na zidu pisal laži o meni, in si se potem za par dni potuhnil, ko sem ti napisala da se za to opraviči, me tvoja mnenja ne zanimajo.Škoda, da se tudi tukaj ne da blokirat člana, ker bi te tudi tukaj.
Lp
Vrtejbenka