3. jan 2007 16:56
Pradomovina česna je...? Bernarda
3. jan 2007 16:56
Pradomovina česna je...? Bernarda
3. jan 2007 17:42
Jaz pač spet malo sodelujem, pa če mimo vsekam ni panike: bi bila morda to Srednja Azija? titta
3. jan 2007 17:46
Jaz sem tudi najdla Srednjo Azijo in v tem linku, ceprav je v anglescini, govorijo se posebej o Indiji. http://www.plantcultures.org.uk/plants/garlic_history.html Nisem pa hotela prej odgovoriti, ker ce bi zadela nimam idej za vprasanja Jerneja USA
3. jan 2007 18:07
iiii, jerneja, ti ti ........ ha ha titta
3. jan 2007 18:11
Ja, na zalost mi je tezko sodelovati, ker nimam nobenih takih "bukev". Vse kar bi vprasala se najde takoj na internetu. Jerneja USA
3. jan 2007 18:14
Bo treba jernejo prevzgojit, kajne???? Naj se kar malo potrudi, pa najde kakšno fino vprašanje. Bo vsaj videla, kar jaz že zeeeeeeeeeeeeeeeeeelo ( a ne, elaphus, ti tudi) dolgo vem: ni težko odgovoriti, zelo težko je postaviti dobro vprašanje. Pa ne samo tule, prav povsod v življenju je tako. rimljanka
3. jan 2007 18:23
Rim, strinjam se s tabo!!! Bom malo poskusila in se bom pocasi ze kaj spomnila (seveda mora biti v zvezi s kulinariko;)) Jerneja USA Sporočilo je spremenil(a) Jerneja USA dne 03. jan 2007 18:23:59
3. jan 2007 18:32
Titta in Jerneja,obe imata prav.Ampak titta ge bila prva,zato njej predajam besedo! Bernarda
3. jan 2007 19:17
Opa, pa saj to ni res, da sem enkrat "žebljico na glavico"...he he Malo počakajte, takoj bom, samo malo previjem.....(gato menjam..) titta
3. jan 2007 20:19
Sem že tu! Takšno je moje vprašanje: Kako pridobijo škrob in naštejte 7 vrst te zadeve, ki zgoščuje omake in juhe ter pudinge. p.s. ne prehitro ugotovit - pustite me , da malo uživam v tem, da je vprašanje morda le težje kot pa vse kaže.... tittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda