Pozdravljeni!
Rada bi naredila višnjev sok, pa so višnje po 500 SIT za kg tako da se mi zdi predrago. Mogoče ima kdo doma višnje pa ne ve kam z njimi in bi jih prodal za nižjo ceno? Se priporočam.
Lep dan vam želim!
Romanad
Pozdravljeni!
Rada bi naredila višnjev sok, pa so višnje po 500 SIT za kg tako da se mi zdi predrago. Mogoče ima kdo doma višnje pa ne ve kam z njimi in bi jih prodal za nižjo ceno? Se priporočam.
Lep dan vam želim!
Romanad
28. jun 2006 13:40
Ha, ha, romanad, se ti pridružujem. Jih greva skup obirat, če jih kje stakneva, velja? ZIMA
28. jun 2006 16:36
A prideta tudi v Prekmurje? Kyara
28. jun 2006 16:46
Kyara, spotoma pobereta še mene in ti prinesem, kar zbiram zate. Ne, kar poslala ti bom, obljuba dela dolg. Saj še potrebuješ, kajne? Lp iz Mb riba-ribica
28. jun 2006 17:41
V soboto je na posestvu Semenarne Ljubljana pri Ptuju dan odprtih vrat, pa lahko skombinirate e obisk tega, pa se morda srečamo, jaz grem tja skoraj 100%. Si e zelo dolgoi elim videti to poskusno posestvo, oziroma vse, kar na njem raste. rimljanka
28. jun 2006 22:31
V soboto grem na izlet in me ne bo v teh krajih. Se pa vidimo kdaj drugič. riba-ribica
29. jun 2006 10:11
Kyara kam v prekmurje pa? Romanad
29. jun 2006 13:55
Mene pa zanima kako se pripravi višnjev sok. Letos je češnna zelo dobro obrodila in bi mi recept prišel zelo prav. Stankaa
29. jun 2006 17:47
Ja direktno v center, v Mursko Soboto. Riba-ribica, seveda še rabim. Kar pošlji, če še maš. Kyara
29. jun 2006 19:37
Stankaa, tudi jaz se pripravljam na višnjev sok nekje naslednji teden, ko me bo teta poklicala, da so višnje že zrele. Sok bom pa naredila kar po naslednjem receptu: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6694 Zelo dobra pa je tudi višnjeva marmelada, kjer uporabim tudi odcejene višnje od priprave soka. Lp katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Jabolčna pita s kokosom