Napa
Dolores
član od: 20.6.2005
sporočila: 1304
28. jun 2006 8:40
Jaz pa pečico, ki ima vrat vrosfrej-steklo kombinaciji najprej poškropim z razmaščevalcem (Trim npr.), obrišem in nato s pomočjo sredstva za pomivanje oken (Stelex npr.) stvar perfekcioniram. Deluje.
Hčerka vrata pečice (ker v kuhinji pač ni ogledala in so ravno na pravi višini) uporablja namesto ogledala.
Lp
Dolores
28. jun 2006 9:00
punce vidim da obvladate stvar da se sveti, najbolje da naslednič naredim kak piknik pri nas, pa vas malce zaposlim:)
hvala še 1x!!!
p, m
Kyara
član od: 24.5.2006
sporočila: 2384
29. jun 2006 15:18
Jaz pa po kuhanju samo pošpricam razredčen LOOC in pojem v miru kosilo, potem pa samo pobrišem in to je to . Na ta način napa nikoli ni umazana, ker čistilo raztopi maščobo in po obrisanju je ni več, pa drgnjenje ni potrebno.
Kyara
29. jun 2006 16:29
danes probala nasvet od anemarije, uspešno, hitreje kot s cifom, je pa vseeno kar nekaj brisanja da ni lisasto. bom še kako zadevo sprobala, hvala še 1x.
maja
29. jun 2006 19:30
Maja, jaz napo počistim s spužvico, splahnem pa jo z mokro krpo iz mikrovlaken, nato s suho, to ti nisem napisala.
Tako, da je napa tik tak počiščena.
Pozdrav.
Anamarija
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 15, prikazujem sporočila od 11 do 15
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.