ALI MOGOČE KDO POZNA PREPARATE IZ LINIJE CALIVITA. TO SO RAZNE VITAMINSKE TABLETE IN ŠE OSTALE STVARI. KOLEGICA BI RADA DOLOČENE STVARI IZ TE LINIJE KUPILA JAZ PA SEM MALO SKEPTIČNA KER SE MI ZDIJO KAR VISOKE CENE.
LP!
AK
ALI MOGOČE KDO POZNA PREPARATE IZ LINIJE CALIVITA. TO SO RAZNE VITAMINSKE TABLETE IN ŠE OSTALE STVARI. KOLEGICA BI RADA DOLOČENE STVARI IZ TE LINIJE KUPILA JAZ PA SEM MALO SKEPTIČNA KER SE MI ZDIJO KAR VISOKE CENE.
LP!
AK
27. jun 2006 14:55
Jaz in moj mož že precej časa uživava noni tablete, prej sem sok, ki pa je kar precej drag in pa rhodiolin. Mislim, da nama kar precej pomaga k boljšemu počutju, meni se je tudi krvni sladkor znižal ob enaki porabi insulina skoraj za dve enoti. Vendar pa lahko rečem, da po prvi steklenici soka še ni bilo bistveno boljšega počutja in krvnih izvidov, šele po koncu drugega, v začetku tretjega meseca sem res občutila spremembo na boljše. Meni osebno se zdi, da to ni stran vržen denar, je pa odvisno od vsakega posameznika, kako se odloči. Lep dan jana 07
27. jun 2006 18:16
Jana kje pa nabavljate te stvari? LP gordana
28. jun 2006 13:20
v Ljubljani, Dunajska 161, 1000 Ljubljana telefon 01 56-80-230, odprto od 9-20. sobota 9-14. Cene za člane so cca 30% nižje kot za nečlane. lep pozdrav jana 07
28. jun 2006 14:45
tudi v naši družini, kljub ceni, redno uporabljamo njihove prodajne izdelke. Vso zimo smo redno jemali vitamine Full spectrum, starši ( nad 50 let) so pili Noni sok, ki res zelo pomaga, za otroke pa sem kupila otroške vitamine. Moram povedati, da smo vso zimo prebrodili brez bolezni. Lep pozdrav, SimonaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Eksotični suši