29. jun 2006 14:15
Jade tudi jaz ti čestitam Imam pa eno vprašanje glede Toksplasmoze. Če prav razumem, bolezen ni nevarna če si okužen že pred nosečnostjo? MissLady
29. jun 2006 14:15
Jade tudi jaz ti čestitam Imam pa eno vprašanje glede Toksplasmoze. Če prav razumem, bolezen ni nevarna če si okužen že pred nosečnostjo? MissLady
29. jun 2006 19:10
MissLady, točno tako. Problematična je le, če se okušiš med nosečnostjo. katjushka
30. jun 2006 0:28
Problematično je tako,da potem otrok menda lahko kar naenkrat zboli,ne spomnim se točno ampak tudi pri 15 letih ali več.Sam ne spomnim se več kaj se takrat dogaja.Ko sem bila jaz noseča sem šla na prvi pregled k ginekologu malce pozno in ko so mi takrat vzeli kri je bilo število malce visoko,gin. me je tako prestrašil da sem komaj pripeljala do doma-ker sem celo pot jokala,doma pa takoj knjigo v roke in sem prebrala vse o tem(tega je sedaj že 7 let tako da se res ne spomnim)no potem pa ko sem šla naslednjič zopet na pregled je število ostalo enako,ker se mi ni zviševalo je rekel gin. da sem bila okužena že prej.Drugače je pa tako,s toksoplazmo se okužiš tudi lahko doma na vrtu,saj drugi mački hodijo naokrog,zato se tvoji muci ni treba čisto nič izogibat.Pa lep pozdrav in zdravega otročka ti želim andreja č.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton