30. okt 2006 20:33
Ampak takrat ne bo smelo bit postojanke pri Marički, ker boste sicer morali plavat da nas dohitite. lp Vesna
30. okt 2006 20:33
Ampak takrat ne bo smelo bit postojanke pri Marički, ker boste sicer morali plavat da nas dohitite. lp Vesna
30. okt 2006 20:57
O, bomo že uredili, da ne bomo plavali. Smo polni idej in poznanstev na obali. Pustite se presenetiti. rimljanka
30. okt 2006 22:00
Da ne berem vsega za nazaj...kdaj je piknik??? V soboto??? Pridem!!!! Ognjič
30. okt 2006 22:50
Ti kar pridi, pa mimogrede prinesi mi še eno kremo Ognjič, pišem s tistimi očali, saj veš kako ne veš, tiste za kolesarje lp Anamarija
31. okt 2006 8:21
sem mislila, da so ti samo kolesarji všeč, pa ti je tudi kolesarska oprema. Zdaj vsaj vem, zakaj kar naprej ključe iščeš... Ker nimaš pravih Anamarija, s temi očali samo iz bicikelna dol kaj vidiš (npr., kakšno Primorko, ki sredi prehoda za pešce išče in išče...po torbici), v obratni smeri pa ne Hitro zamenjaj Ognjič
31. okt 2006 8:45
Saj zato so me tudi skoraj povozili Res bo treba k okulistu.. Glede pa nočnega pisanja, sem že včeraj delno rešila, saj mi je Blanchy obljubila rudarsko kapo lp Anamarija
31. okt 2006 10:35
Hvala, v vasi druzbi mi je bilo res prijetno. Naslednjic gotovo spet pridem. Anamarija, si izredna!!! ribica
31. okt 2006 13:30
majamarko je napisal/a: |
Bravo Loni, posadka Clia raztura:) Zdaj pa veselo čakam še elaphus in moje jokanje...me že skrbi... velik sončka! maja |
31. okt 2006 15:48
Hoooo kdaj bo to naslednjič? Za vsak slučaj že štopam. Anamarija naslednjič počakamo kar v klubu Horizont, če veš kje je to. Za člane kluba prav ugodne cene pa še ambien ja super. In čisto blizu. LP Matjaž
31. okt 2006 15:52
Matjaž, kje je to? AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Bowla s kozicami