27. jun 2006 9:33
Moj tast jih je kupil v Nemčiji, 6 lučk za 3000, pa vse čist lepo svetjo. Je pa res, da ni tako močna svetloba. Zgleda pa od daleč res lepo. jessy6
27. jun 2006 9:33
Moj tast jih je kupil v Nemčiji, 6 lučk za 3000, pa vse čist lepo svetjo. Je pa res, da ni tako močna svetloba. Zgleda pa od daleč res lepo. jessy6
27. jun 2006 9:38
Meni so te lučke kot nagrobne sveče. Nobene uporabne svetlobe - stvar okusa. lep pozdrav Alenka alenka5
27. jun 2006 13:46
Jaz imam dve že cca en mesec in brezhibno delajo, tiste najceneje iz ( menda ) OBI-ja, po 890 sit, prav danes sem bil zgodaj na vrtu, ob 5- ih in so svetile. Nekaj ddni nazaj sem kupil še dve ( zaenkrat delajo vse ). Zadeva je zelo " simpl " in če ne dela, naj vam kak elektrikar pogleda kontakte baterije, po moje mora delat. Pri meni je čista tema, nobene cestne razsvetljave v bližini in mi te lučke lepo označijo meje grede, da bi pa bral časopis poleg, ni šans. ( to najbrž že veste: baterija je izolirana s koščkom papirja - kartona, ki ga je treba izvleč pred uporabo ). lp ežoj
27. jun 2006 15:52
ko vas berem imam občutek da so še najboljše tiste iz Obija po 900.sit-da je brez veze kupovati drage BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Peresniki z omako puttanesca