27. jun 2006 10:31
Malčica, jaz sem bila lansko leto v Bibinju. Sicer šele konec avgusta, tako da ni bila več gužva, vreme je bilo pa izredno lepo. Z možem sva stanovala čisto ob obali, tako da sva se šla samo naplavat, potem pa v senco. Kraj je majhen, zvečer je bilo polno predvsem v lokalih, sprehajalna pot ob obali ni ne vem kako dolga, imaš pa možnost izletov in sprehodov vse do nove marine v Sukošanih. Zadar je oddaljen samo nekaj kilometrov, tako da je tudi to alternativa za večerne izhode.
Imaš pa več možnosti, kje se boste kopali. Najbolje, da se zvečer sprehodite ob obali in glede na to, kje boste stanovali, tudi najdete najboljšo pozicijo.
V kraju so dobro založene trgovine, tudi manjša tržnica je, dobiš pa lahko tudi ribe. Glede rib pa se vam bolj splača zjutraj zapeljat v ribarnico v Zadar, ki je čisto ob obali in je zelo dobro založena. Poleg je tržnica, da se lahko oskrbite tudi z zelenjavo.Vse je cenejše kot v Bibinju, tako da se splača tudi zaradi tega kdaj tja odpeljat in nabavit.
Mi gremo vsako leto družinsko v Nerezine in tudi letos, točno v nedeljo začnemo dopust, v Bibinju pa sva si z možem privoščila še nekaj dni sama.
Želim ti lep dopust, saj je kraj prav lep.
Gobica