Za čimprejšno pomoč prosim vse, ki poznate kulinarično ponudbo v Celju.
Zanima me predvsem kakšna dobra picerija. Torej, če mi lahko da kdo kakšen naslov in lokacijo, bi mu bila zelo hvaležna.
Klea
Temo je spremenil(a) Klea dne 24. jun 2006 19:29:08
Za čimprejšno pomoč prosim vse, ki poznate kulinarično ponudbo v Celju.
Zanima me predvsem kakšna dobra picerija. Torej, če mi lahko da kdo kakšen naslov in lokacijo, bi mu bila zelo hvaležna.
Klea
Temo je spremenil(a) Klea dne 24. jun 2006 19:29:08
24. jun 2006 20:22
Pozdravljena. Ne vem kako kaj poznaš Celje? Dobra picerija je na Teharjih pri rondoju - Picikato. Ena pa v Levcu Tavrus. Upam, da sem pomagala. Pozdrav ivvi
24. jun 2006 21:36
Meni je všeč diavolo, pri Planetu Tuš. Imajo zelo prijeten ambient. Točijo pa tudi domače pivo, vendar ga še nisem pila tako, da ga ne morem ocenit. Je pa tudi Picikato dobra picerija. V City centru pa so sedaj odprli tudi mehiško restavracijo, če ti je ta všeč. vanya
24. jun 2006 22:08
Najboljša pizzerija je Verdi v Grižah - imajo zelo prijeten ambient, dobre pizze. Sicer pa tudi jaz priporočam pizzerijo Picikato v Celju. muffin
24. jun 2006 23:12
Priporočam picerijo Verona v mercator centru v Celju. Imajo zelo dobre pice,slastne hamburgerje in ocvrt krompirček. lp,mojca ZOHA
24. jun 2006 23:18
Verdi v Grižah (če imate majhne otroke, imajo tudi igralnico), Picikato na Teharski. Obe pizzeriji sta vrhunski, tudi testenin in ostalih jedi imajo ful. jasna
25. jun 2006 10:29
Se strinjam - Pizzikato na Teharjih - malenkost ven iz Celja ob glavni cesti za Štore. In seveda Verdi Verdi v Grižah. Je malo dlje, no odvisno s katere strani prideš, in pizze so fennnoooomenalllne. Natakarji pa,.....uf. Če misliš tja zvečer si obvezno rezerviraj 03/571 82 10. Naj opozorim, da so porcije vsega zelo velike - tako da, če niste prav hudi jedci... jaz imam npr. dovolj mini pizzo. lp, vanjatajnsek
25. jun 2006 11:19
Pizzikato je zakon! lp alenka alenka5
25. jun 2006 21:58
Picikato in Diavolo sta tudi meni všeč, tudi Verona! Kje pa so Griže? Pika Nogavička
25. jun 2006 22:23
Pika...pelješ se proti Žalcu in v centru Žalca zaviješ levo proti Grižam...še cca 2 km in si tam. Kar se pa pizzerij v okolici Celja tiče, se naša družina večinoma odloči za Verdija...dober je tudi Picikato na Teharjih...poleg tega pa sem zadnjič jedla zelo dobro pizzo tudi v Hotelu Žonta v Šentjurju. Lp, Katjuška katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Angleški kolač