zanima me, kje boste letos dopustovali in kaj boste počeli v času dopustov.
Mi gremo letos v Turčijo. Tam smo enkrat že bili in nam je bilo tako všeč, da smo se odločili, da gremo letos ponovno tja.
Tam je zelo lepo, cene so nizke, ljudje zelo prijazni, morje toplo in čisto, skratka super. Mi gremo v Alanyo,hotel z 3 zvezdicami,bazeno, masažo in vsemi dodatki za razvajanje in uživanje. V all inclusiv ne hodimo radi, ker si potem zaprt več ali manj v hotelski kompleks in še visoko ograjo imajo povsod okoli, ne samo v Turčiji, tudi v Tunisu, Egiptu in drugih exotičnih državah. Pa varnostnike.Pol si pa kot v zaporu in ne na dopustu.
Tam pa malo poležujemo, ker je prevroče, čeprav gremo v jeseni. Proti večeru pa kaj počnemo, na primer jadranje, surfenje, sposodiš si lahko avto, skuter in sam raziskuješ deželo, gremo na organizirane izlete, igramo odbojko na mivki, mini golf, adrenalinski park na vodi ...Za vsakega se najde nekaj. Letos bomo verjetno obiskali Pomukale, Dimče z ladjo in trebušno plesalko na njej, ribiški izlet, ki je celodnevni z ladjo in....
Vse skupaj pa nas bo stalo nekje z avionom vred in letališko takso in turško vizo, tam 140 000sit in to ta cele 3 tedne.
Kyara