nimajo jih ne v maksiju in ne lecrelcu zato sem obupal...
ve kdo kje se jih dobi, po možnosti take s pecljem.
cellnet
nimajo jih ne v maksiju in ne lecrelcu zato sem obupal...
ve kdo kje se jih dobi, po možnosti take s pecljem.
cellnet
15. jun 2006 23:54
kaj pa če bi uporabil kandirane češnje ki tud super zgledajo res pa nimajo pecljev , dobiš jih pa v merkatorju skor zihr
16. jun 2006 9:24
v marketih čez mejo, v italiji, imajo take češnje, pakirane pa so v prozornih tetrapakih, kot oljke. za ceno ti ne bi vedela povedati, videla pa sem jih v rdeči in zeleni barvi. pppp
18. jun 2006 20:46
irena, kandirane češnje so samo sladkorjene in pobarvane, maraschino / koktajl češnje pa imajo aromo mandljev. koktajli brez njih enoostavno niso pravi... pppp hvala za nasvet v italiji, bom poskusil... :) cellnet
18. jun 2006 21:31
Tukaj jih imajo ziher 01/530-79-22. To je Kmeška zadruga metlika, svojo trgovino pa imajo v Savljah. Pripravi se pa na ceno. Par ćečenj plava v kozarcu, cena je pa.... lp Vesna
19. jun 2006 2:49
vesna hvala, bom poskusil... da so drage pa verjamem ampak, koliko pa jih lahko porabis ;) cellnet
19. jun 2006 17:26
Kako to misliš s porabo? Če misliš, da bi ti potem ostajale ti naj povem, da imajo različne kozarce in pakunge niso tako velike da se nebi dalo porabit. Pa tudi pokvari se ne tako zelo hitro ker so v sladkornem sirupu. lp Vesna
13. dec 2010 22:10
Hojla, bom kar tuki vprašala Imamo velik problem....ne najdemo trgovine v kateri bi se dobil Maraschino... ali kdo pozna kakšno trgovino, ki bi to še prodajala....nujno rabimo....drugače ne mormo bovle naredit :( Pina87
14. dec 2010 9:27
No, novlo brez nadaljnjega narediš brez maraskina, a očitno hočete takšno s tem likerjem. Če torej vztrajaš pri maraskinu, kolikor vem, ga imajo v Intersparih in Leclercu, za Mercator in Tuš ne vem, po moje bi ga znali imeti na policah, saj to ni kdo ve kako nenavadna pijača.
Mamamia
mamamia
14. dec 2010 9:32
V Mercatorju ga gotovo imajo (celo v našem miniaturnem) pa v Evrospinu tudi.
nola
14. dec 2010 19:33
Sm ga našla, hvala lepa. Vesele praznike :) Pina87Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti karbonara
Jaffa torta