A mi mogoče lahko pomagate ugotoviti kako je ime pecivu, ki zgleda nekako tako: spodaj je čokoladni biskvit, na vrhu pa (najverjetneje) smetana s kokosom... Res odlična zadeva
Katja
A mi mogoče lahko pomagate ugotoviti kako je ime pecivu, ki zgleda nekako tako: spodaj je čokoladni biskvit, na vrhu pa (najverjetneje) smetana s kokosom... Res odlična zadeva
Katja
15. jun 2006 19:46
Hm, v bazi je recept za eno tako pecivo, ne vem če ne pod čokoladno kokosove kocke. Mamamia mamamia
15. jun 2006 20:45
V bazi je kup takšnih receptov- različna imena, a isto pecivo. Pošiljam pa ti svojega: LEDENI SRČKI Biskvit: 4 jajca 20dag sladkorja 20dag mehke moke 1dcl olja 1dcl vode 1dcl ruma 4 žlice kakava 1 pecilni prašek 1 vanilijev sladkor mleko za polivanje biskvita Nadev: 2 kisli smetani 5 žlic sladkorja 4 žlice kokosove moke Obliv: 20dag čokolade 10dag margarine 4žlice olja Biskvit: jajca in sladkor penasto umešamo, dodamo vse ostale sestavine, dobro zmešamo in vlijemo v segret, namaščen pekač. Pečemo pri 180°C, cca. 25min. Ko je biskvit pečen, ga polijemo z mlekom, počakamo, da ga biskvit vpije in nato namažemo z nadevom. Za nekaj časa postavimo v hladilnik, da se nadev malo strdi, nato pa prelijemo z oblivom. Nadev: za nadev dobro zmešamo kisli smetani, sladkor in kokosovo moko in premažemo po biskvitu. Obliv: za obliv damo v lonček čokolado, margarino in olje ter postavimo v vročo vodo. Večkrat premešamo, da se sestavine stopijo. Polijemo po nadevu. Lep dan in veliko se smejte
15. jun 2006 21:55
Bounty rezine? frina
15. jun 2006 21:55
Lahko bi bil Bounty. Biskvit je čokoladen, nadev pa kisla smetana s kokosom. lp mmbrlan
16. jun 2006 7:23
Super punce, sem glih včeraj rekla, da moram poiskat recept, pa sem seveda pozabila ime. Bom naredila jutrišnji piknik. Loni Makaroni
16. jun 2006 11:55
Mislim da ni bil bounty... Bazo sem precej prebrskala, ampak mislim da nisem dobila pravega. Bom še malo povprašala okrog. Hvala Katja
16. jun 2006 13:41
V bazi imaš še be mel, ki je tudi podoben. Tega bom naredila jaz. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni