zdravo
mi lahko kdo pove kaj je najboljše jesti po koncu diete s sirupom, da ne bo za telo prevelik šok
jaz imam danes 10 dan
hvala
divja
zdravo
mi lahko kdo pove kaj je najboljše jesti po koncu diete s sirupom, da ne bo za telo prevelik šok
jaz imam danes 10 dan
hvala
divja
14. jun 2006 23:35
Hm, kaj pa to je - dieta s sirupom? Pa, seveda, dobrodošla med nami! Vrana
15. jun 2006 8:58
Vrana, to je dieta, pri kateri piješ vodo z javorjevim sirupom, limono in čilijem oz. kajenskim poprom. Menda je dobra za čiščenje organizma in še shujšaš zraven. Po dieti je potrebno začeti jesti lahko hrano. Za začetek najbolje presno (sadje), pa kakšno juhico, pire krompir, kuhano ali dušeno meso, kuhano zelenjavo.... Jaz sem to izvajala pred kakimi desetimi leti, vendar nisem vzdržala več kot 10 dni. Vseskozi sem namreč imela precej močne glavobole. Julija
15. jun 2006 13:29
Divja, ne počni tega s sabo na tak način!!! Vsako tako grobo poseganje v presnovo zahteva bolj preštudiran nastop in ne samo slepo sledenje neki dieti iz kakšne ženske revije. 10 dni ob vodi in čiliju (zakaj pa ne še liter refoška na dan!?) namreč kar grobo poseže v tvoj organizem. Ni čudnega, da te boli glava. Praviloma bi morale prehodne težave (glavobol) izvodeneti v prvih treh dneh po začetku čiščenja, če ne, nekaj delaš narobe. In tudi vzdržati se da bistveno več kot 10 dni. Poglej malo po forumu, o tem smo se že razpisali pod naslovom POST in tudi drugje. Da pa ti dam tudi uporaben nasvet: 14 dni jej presno sadje kolikor ga želiš in kadar ga želiš, samo v enem obroku jej eno in isto sadje (na primer nekaj jabolk), zraven pa za kosilo skledo radiča. Banane pa pojej samo dve ali tri na dan. Tudi brez poprejšnje diete boš kot prirojena. Z najboljšimi željami Boris booris
15. jun 2006 15:02
ok hvala za odgovor, danes je 11 dan in počutim se fantastično, sam zdej mi je sirupa zmanjkalo pa nimam keša za novga tako da bom počasi začela jesti. kar se pa tiče glavobolov jaz sem ga imela samo 2 dan potem sem se pa čisto dobro počutila samo voljo moraš imeti pa lahko brez problema zdržiš in se odpoveh slastni hrani ki jo kuhaš za druge lp divja
16. jun 2006 22:32
Pa ka ti javorof sirup, samo vodo pij, voda ti je najbojšeša, ti rečem ti sčisti organizem v nulo. tumpika
16. jun 2006 23:21
Mislim, da je Madal bal kar preizkušeno sredstvo za čiščenje organizma in ne nekakšna modna muha dietnih revij. Prodajajo ga v lekarnah! Kar se tiče prehrane v prvih dneh po čiščenju - presno sadje, zelenjava, oreščki, potem kakšna juhca in počasi naprej po tvojem okusu. Pred leti kot najstnica sem tudi sama poskusila Madal bal. Zdržala sem 1 dan in pol, potem sem se pa napokala hrenovk, tako da sem mislila, da me bo pobralo. Ne, ne, taki ukrepi niso zame... jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Pašta s pivom in slanino