13. jun 2006 21:28
Če je še vedno na voljo bi ga pa jaz vzela. Sem ti že poslala naslov na zasebno pošto. vanya
13. jun 2006 21:28
Če je še vedno na voljo bi ga pa jaz vzela. Sem ti že poslala naslov na zasebno pošto. vanya
14. jun 2006 20:14
Dragi moji- pošta je odposlana. Pričakujte jo jutri. Lep dan in veliko se smejte
15. jun 2006 14:20
Pošta prispela! Dvd je nepoškodovan, lepa ti hvala, da si se tako potrudila. Sem pa videla, da si imela malo večje stroške s poštnino pa imam sedaj kar malo slabo vest. Upam, da ti bom lahk kdaj vrnila. Verjetno govorim v imenu vseh, ki so prejele dvd. Še mojega fanta bom počasi prepričala, da pa le ni tako slabo, da skoz visim na kulinariki :) Hvala ti še enkrat. vanya
15. jun 2006 14:35
Vanya moja študentska plača premore tudi kaj takega Važno da ste zadovoljni- to je največ! ZAto ti ni treba imeti slabe vesti. Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Azijska solata s kozicami
Jabolčna pita s kokosom